Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sistem operare Office 2019 Pro Plus - Licenta Electronica
99 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aceasta licenta este noua, originala si legala
Poate fi instalat si in limba romana
Poate fi folosita de persoane juridice si persoane fizice
Se emite factura fiscala
Licenta Electronica (cheia de activare) se livreaza prin e-mail
Se poate reinstala de nenumarate ori, are valabilitate pe viata
Activarea se va face telefonic, conform instructiunilor primite prin email.

Utilizatorii care folosesc toata gama Microsoft Office acasa sau in birou sunt bine sfatuiti cu editia Professional Plus. Sunt incluse toate programele importante: Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Publisher si Access. In acelasi timp, OneNote este acum disponibil pentru descarcare din Windows Store, astfel incat sa puteti lua notite rapid si sa le faceti disponibile pentru toate dispozitivele prin cloud. Datorita gamei largi de programe diferite, versiunea Professional Plus se adreseaza in primul rand persoanelor care lucreaza acasa la biroul de acasa sau care cauta o solutie puternica si fiabila intr-un birou pentru a organiza documente, tabele etc.

Word 2019 este cel mai puternic instrument pentru crearea documentelor. De la „hartiile” de zi cu zi la documentele oficiale ale companiei, functionalitatea Word se extinde pe intreaga gama de creare a textului. De asemenea, noua in aceasta editie este o recunoastere imbunatatita a cernelii virtuale, astfel incat scrierea cu un stilou direct pe afisaj este acum mai bine convertita in fontul imprimat al masinii. Intrarea vocala a fost, de asemenea, imbunatatita. Microsoft a facut, de asemenea, numeroase imbunatatiri detaliate: grafica SVG, de exemplu, permite integrarea documentelor de imagine chiar si complexe, fara a necesita multa memorie. Scalarea si alte masuri pentru procesarea imaginilor functioneaza mai bine ca rezultat.

Cu toate acestea, in companii, Access 2019 ofera o solutie puternica pentru crearea si gestionarea bazelor de date de toate tipurile. Noua versiune accepta generarea de aplicatii de baze de date care functioneaza direct in browser si, prin urmare, sunt deosebit de slabe. Datele salvate ajung apoi in bazele de date SQL, de exemplu, acolo unde exista acces securizat. Publisher 2019, pe de alta parte, imbunatateste posibilitatile de publicare a graficelor de tot felul: pentru prezentari, pentru publicitate, pentru pliante, reviste etc. In detaliu, Microsoft a imbunatatit din nou semnificativ ambele programe in Office 2019 Professional Plus, de exemplu pentru a extinde recunoasterea stiloului in Publisher si sa accelereze colaborarea pe baze de date in Access cu colegii.

Cand lucrati cu tabele, Excel 2019 are in continuare cele mai bune caracteristici de oferit: tabele de toate tipurile, de la finante la baze de date de produse pana la intrari pentru declaratii fiscale etc. adaugat si mai multe functii matematice sunt integrate implicit. Ceea ce a ramas este compatibilitatea excelenta cu fisierele CSV. In mod similar, PowerPoint 2019 ofera acum optiunea de a integra inregistrari in Ultra HD direct in prezentari, precum si de a scala in mod liber grafica si de a mari sau de a micsora imaginile.

Outlook 2019 ofera in continuare acces la toate contactele si adresele de e-mail salvate. In special in birouri in legatura cu un server Exchange, acest lucru creeaza o buna oportunitate de a actualiza informatiile despre clienti si parteneri. In plus, aplicatia accepta crearea oricarui numar de conturi de e-mail, care se potriveste utilizatorilor cu un numar mare de conturi. Office 2019 Professional Plus ofera interfata incercata si testata pentru toate programele, care a fost integrata in fiecare aplicatie de mai bine de un deceniu. Fluxul de lucru se extinde pe fiecare aplicatie si este foarte asemanator peste tot - fie in Word, Excel, Outlook sau PowerPoint.

Office 2019 Professional Plus este limitat de Microsoft sa il utilizeze cu Windows 10 si Windows 10S. Aceasta inseamna ca niciunul dintre programele incluse nu este compatibil cu o editie mai veche de Windows.
Din Gura in Gura