Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Cfc Design Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Litere volumetrice luminoase
300 €
Brand
Litere volumetrice iluminate led
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
De aproximativ 5 ani realizam litere volumetrice independente iluminate cu leduri .

Pot fi luminoase din interior spre exterior sau cu retroiluminare adica cu halou .

Caracteristicile tehnice ale literelor luminoase sunt :

Grosime litera: 10 - 25 cm , inaltime de maxim 1,95 m .

Fata literei : Decupata CNC din plexiglas colorat in masa de 3 mm . Excelenta rezistenta la zgarieturile superficiale care se pot indeparta cu ajutorul unui aparat pe care il aveam in dotare .

Spatele literei este decupat CNC din komatex de 10 mm .

Profiul lateral al literei este realizat din tabla de aluminiu cu grosime de 0.8 mm şi prevăzut la una dintre laturi cu orificii de prindere.

Culori disponibile profil lateral : orice culoare . Iluminarea se face cu leduri superflux iar intensitatea luminoasa a fiecarui led este de la 6Lm - 15 Lm . Foarte luminos, rezistent la apa si extrem de usor de instalat acest modul cu 3 LEDuri este solutia perfecta pentru o gama variata de aplicatii, de la iluminat litere volumetrice la decoratiuni interioare si chiar tuning auto . Durata de viata de maxim 50.000 de ore il recomanda pentru aplicatiile de lunga durata iar consumul de energie este de 0,5 W / modul .

Retroiluminarea cu halou sau litere cu halou : Intrucat solutia tuburilor spectrale mi se pare dezavantajoasa din punct de vedere al duratei de viata , al costurilor de productie si mai ales al consumului energetic am optat pentru led-uri. Suportul pe care au fost atasate led-urile este distantat la 90 mm de perete pentru obtinerea efectului de halou . Un exemplu elocvent in imaginile de mai jos este ” Shatter ” realizata in anul 2006 .

Pentru orice detalii contactati-ne la : 0744 982 415 , 0744 12 44 72
Din Gura in Gura