Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Cert Travel

Vacante Mereu Sigure!
0213214034, 0751223205

Concert U2 la Viena

In Stock
Telefon:
0213214034
Pret:
286
 

Detalii produs

Formatia U2 a marcat profund muzica anilor ’80, aducand in prim plan un suflu nou si schimbandu-si stilul de la album la album.

Cei 4 baieti au adoptat un stil non-conformist, abordand piese al caror text ataca subiecte mai mult sau mai putin tabu in acea perioada, cu radacini adanci in Biblie si care milita pentru incetarea violentelor din Irlanda si Irlanda de Nord, precum si a celor din intreaga lume.

Mai mult de 120 milioane albume vandute in activitatea lor ce se intinde deja peste mai bine de doua decenii dovedesc cu certitudine ca U2 si-a cimentat reputatia de “classic rock n’roll band”. In plus, invatand din mers, ei au impartit memorabilele reusite si rarele infrangeri ale unei cariere absolut extraordinare. Si trebuie mentionat faptul ca grupul a ramas intact de-a lungul timpului, avand in prezent aceeasi componenta ca la inceput.

Nici un membru nu a parasit formatia si nimeni din afara nu li s-a alaturat. U2 este singura formatie cu o cariera de asemenea anvergura ce a reusit aceasta performanta.

PERIOADA: 29-31.08.2010

HOTEL SAVOY GARNI *** - http://www.hotelsavoy.at/e_hotel.htm
- 286 EURO/ LOC IN CAMERA DUBLA

HOTEL NH ATTERSEEHAUS **** - http://www.nh-hotels.com/nh/en/hotels/austria/vienna/nh-atterseehaus.html
- 298 EURO/ LOC IN CAMERA DUBLA

Tariful include:
-cazare 2 nopti in camera dubla cu mic-dejun
-bilet la concert (locuri pe scaune)

Tariful nu include:
-bilet de avion Bucuresti – Viena – Bucuresti
-asigurare medicala

Observatii:

* Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
* MINORII trebuie sa indeplineasca conditii speciale pentru a calatori in strainatate. Conform Legii nr 248/20.07.2005, minorii insotiti de ambii parinti trebuie sa indeplineasca aceleasi conditii ca si acestia pentru a calatori in strainatate.

In cazul in care unul dintre parinti poarta alt nume decat minorul, este necesara prezentarea certificatului de nastere a minorului *** Minorii insotiti doar de unul dintre parinti trebuie sa prezinte la frontiera romana declaratie notariala de acord a parintelul care NU calatoreste.

In cazul parintilor divortati sau decedati, se prezinta hotararea judecatoreasca definitiva prin care minorul este incredintat parintelui impreuna cu care calatoreste, sau dupa caz certificatul de deces *** Minorii incredintati unor adulti, altii decat parintii sau ocrotitorii legali, trebuie sa fie in posesia declaratiilor notariale ale ambilor parinti, iar adultul imputernicit trebuie sa prezinte certificat de cazier judiciar.

* Toti turistii trebuie sa fie in posesia unui pasaport valabil min. 6 luni de la data calatoriei. Informatii suplimentare www.politiadefrontiera.ro
* Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul Turismului local. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.

La cerere putem asigura transport si pachete cu mai multe nopti de cazare !

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Cert Travel
Persoana de contact: Ionescu Cristina
Adresa: Str. Poet Panait Cerna, Nr.1, Bl. M52, Sc.3, Parter, Ap. 64, Sector 3
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0213214034
Telefon mobil: 0751223205
Fax: 0213203214

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi