Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Certo Srl.

0722448339, 0722668584

Despre noi

Trimite mesaj
Certo Srl.
Firma va ofera o gama larga de cadouri, decoratiuni antiques-deco, obiecte pentru ocazii, decoratiuni pentru casa si gradina, obiecte decorative pentru amenajari interioare si exterioare, mobila si mobilier de arta, antichitati si replici ale acestora, ceramica italiana, decoratiuni pentru birou, obiecte pentru amenajari rustice, crame, vile, cabane, obiecte cu patina antica, obiecte pentru o atmosfera romantica,decoratiuni cu tema marina.

Toate obiectele sant importate de noi din toata Europa fara intermediari.De precizat ca acest site functioneaza ca site de prezentare si nu ca magazin online.Ne rezervam dreptul de a onora comenzile in functie de programul de derulare al importurilor, diferit de la tara la tara.

O parte din produse pot fi gasite la magazinul firmei din Horezu, str. Tudor Vladimirescu.

Nu toate produsele comercializate de firma noastra sant listate online deaorece avem noutati in fiecare luna.Facem eforturi de a va informa corect despre oferta noastra. Va invitam 7 zile din 7 la magazinul de prezentare din Horezu pentru o imagine de ansamblu si o comanda personalizata adaptata dorintelor dvs. Comenzile online sant centralizate si onorate in masura stocului disponibil.

Pentru produsele care nu sant pe stoc termenul de livrare este de aproximativ 30 zile lucratoare.

Expeditia se face numai prin Fan Courier si este platita de client in conditiile in care trimiteti adresa exacta si numarul de telefon la care puteti fi contactat.
Produse si servicii:
cadouri, decoratiuni, obiecte decorative, antichitati si replici, ceramica italiana, obiecte cu patina antica, mobilier stil si accesorii, mobila clasica, candelabre si lampi
Tipul companiei:
Import - Export
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1998

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Certo Srl.
Persoana de contact: Mihai Mihai
Adresa: Street 1 decembrie, Nr.102
Localitate: Horezu
Judet: Valcea
Telefon: 0722448339
Telefon mobil: 0722668584
Fax: 0040250861089
Website: http://www.certobeldecor.ro