Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Cerbul Albastru Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tesaturi - broderii, matasuri, stofe, dantele
20 lei
Brand
Diverse modele si culori
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Atat in magazinul Cerbul Albastru din Arad cat si online pe www.cerbulalbastru.ro gasiti o gama extreme de variata de tesaturi pentru haine si decoratiuni interioare.

Varietatea tesaturilor specifice confectionarii de haine enumera urmatoarele categorii: broderii cu aplicatii pretioase (cristale, perle, margele, paiete, pene, piele ecologica), matase naturala, voaluri mate si lucioase, material paietate, dantele multicolore, saten elastic imprimat sau colorat uni, stofa din lana sau amestec cu poliester, catifea simpla sau imprimata, captusala simpla sau matlasata, licra, tull simplu sau elastic, blana ecologica, poplin, minimat, bistrech, in si bumbac,

In ceea ce priveste tesaturile din bumbac pentru lenjerii de pat, fete de masa sau alte intrebuintari, modelele si culorile sunt foarte variate. Bumbacul pentru lenjerii de pat poate fi simplu, satinat, imprimat sau creponat, la diferite latimi.

Tesaturile pentru fete de masa sunt adesea teflonate sau rezistente la pete, compozitia de poliester fiind adesea cea mai buna alegere datorita intretinerii fara probleme pe care o asigura oricarui produs. Modelele si culorile sunt foarte variate.

Tesaturile noastre pentru tapiterie sunt fie din matase, cu modele specifice mobilierului clasic, fie din plus/catifea cu modele moderne ce sunt in special folosite pentru canapele minimaliste.
Din Gura in Gura