Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

S.c. Ginotoys S.r.l.

Centruldealarme.ro - Gama Comp
0730620630, 0730620630

Alarma auto Ungo S100

Alarma auto
Model:
Alarma auto
Out of stock
Telefon:
0730620630
Pret:
510 lei
 

Detalii produs

Descriere Completa Functii Ungo S100

    * Telecomand─â Ungo S100

Telecomenzile Ungo cu 4 butoane v─â permit at├ót ac┼úionarea sistemului de securitate, c├ót ┼či accesarea unor func┼úii de confort precum descuierea porbagajului sau ridicarea geamurilor.

    * Senzor de ┼čoc dubl─â zon─â - Stinger « DoubleGuard «    

Avertizeaz─â atunci c├ónd ma┼čina este lovit─â. La o lovitur─â u┼čoar─â sistemul de securitate genereaz─â un sunet de preavertizare, iar la o lovitur─â puternic─â sistemul declan┼čeaz─â procedura complet─â de avertizare. Sensibilitatea senzorului de ┼čoc poate fi reglat─â din telecomand─â, astfel ├«nc├ót dumneavoastr─â ve┼úi putea stabili pragul de la care sistemul se va declan┼ča.

    * Distan┼ú─â de ac┼úionare de p├ón─â la 50 metri

In condiţii optime aceasta poate ajunge la 50 m.

    * Sirena autoalimentat─â*

Declan┼čeaz─â sistemul dac─â un ho┼ú decupleaz─â sistemul de securitate de la bateria ma┼činii.

    * Senzor de perimetru dubl─â zon─â*

Semnaleaz─â prezen┼úa unei persoane mult prea aproape de ma┼čin─â, gener├ónd un sunet de preavertizare ┼či avertizeaz─â la orice mi┼čcare din interiorul acesteia.

    * Senzor de geam spart*

Detecteaz─â orice tentativ─â de spargere a unui geam. Senzorul con┼úine un microfon ┼či un software capabil s─â recunoasc─â frecven┼úa sunetului produs de spargerea unui geam. Acest senzor vine ├«n completarea senzorului de ┼čoc al sistemului de securitate.

    * Senzor antitractare / ridicare*

Previne furtul roţilor sau încercarea de a fura autovehiculul prin tractare / ridicare.

    * F─âr─â alarme false ÔÇô Nuisance Prevention « Circuitry (NPCÔäó)

Nici un sistem Ungo « nu v─â va deranja vecinii, pentru c─â beneficiaz─â de tehnologia de prevenire a alarmelor false NPC «. Acest circuit previne declan┼čarea repetitiv─â a sistemului de securitate din cauze naturale precum tunetele, zgomotele f─âcute de ma┼činile grele, sau animalele. ├Än cazul ├«n care un senzor declan┼čeaz─â sistemul de securitate de 3 ori ├«ntr-un interval de 60 minute, acest senzor este dezactivat pentru un interval de 60 de minute. Dac─â ├«n intervalul acesta senzorul ├«ncearc─â s─â declan┼čeze sistemul ├«nc─â o dat─â, cronometrul se va reini┼úializa la zero.

    * Deschiderea portbagajului din telecomand─â**

La o singur─â ap─âsare de buton, portbagajul se deschide.

    * Descuierea cu prioritate a u┼čii ┼čoferului

Previne tentativele de jaf ├«n parcare, descuind doar u┼ča ┼čoferului la o simpl─â ap─âsare de buton; la o a doua ap─âsare de buton se vor deschide ┼či restul u┼čilor ma┼činii.

    * Ridicarea / cobor├órea geamurilor fa┼ú─â / spate din telecomand─â

Foarte folositoare pe timp de var─â pentru a r─âcori interiorul ma┼činii sau pentru cazurile ├«n care l─âsa┼úi ├«n ma┼čin─â un animal de companie.

    * Aprinderea farurilor din telecomand─â***

Lumineaz─â drumul de la / p├ón─â la ma┼čin─â ┼či permite localizarea ma┼činii pe ├«ntuneric.

    * Anularea senzorilor din telecomand─â

Pentru momentele ├«n care dori┼úi ca senzorii sistemului dumneavoastr─â sa nu fie activi, pute┼úi s─â-i anula┼úi prin ap─âsarea succesiv─â a butonului de armare. Aceast─â func┼úie este folositoare atunci c├ónd l─âsa┼úi ├«n ma┼čin─â un animal de companie care ar putea declan┼ča sistemul de securitate.

    * Preavertizare (Warn Away «)

Senzorii de ┼čoc ┼či de perimetru ai sistemelor de securitate Viper au dou─â praguri de sensibilitate. Acest lucru este pentru a preveni o posibil─â ├«ncercare de furt, sau de agresiunea asupra ma┼činii, f─âr─â a fi nevoie de declan┼čarea complet─â a sistemului de securitate.

    * Armare/dezarmare f─âr─â sunete de confirmare - Silent ModeÔäó

Sunt momente ├«n care sunetele de confirmare a comenzilor de armare sau dezarmare ├«i pot deranja pe cei din jurul dumneavostr─â (├«n special noaptea). Aceste sunete pot fi dezactivate prin ap─âsarea unui buton al telecomenzii, ma┼čina confirm├ónd comenzile prin luminile de semnalizare (luminile de pozi┼úie).

* Accesoriu Optional.
GARANTIE 24 LUNI

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: S.c. Ginotoys S.r.l.
Persoana de contact: Ciotoran Catalin
Adresa: Str. Valea Ialomitei, Nr. 7
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0730620630
Telefon mobil: 0730620630

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi