Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Piesa de rezerva din ciment RK-01
724500 $
Brand
RK-01
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Furnizorul din China cuptor cu cuptor rotativ ofera cuptor rotativ pentru productia de clincher, diametru 2,2-6,4 M, capacitate 300 T / D-1000 T / D, proces uscat, cu ardere directa.
Introducere:
Cuptorul rotativ este principalul echipament pentru cimentul, industria chimica, metalurgia, etc. Prin inovatia continua in sectorul de productie a cuptorului rotativ, cel mai avansat amortizor hidraulic, pompa cu piston cu precizie ridicata, supapa de reglare a vitezei de inalta precizie si dispozitiv de contact cu blocare a aerului de tip grafit se aplica la cuptorul rotativ furnizat de SINOSPARE.

In scopul automatizarii industriale si al fiabilitatii rocilor din instalatii, a sistemului de monitorizare TV industrial, a sistemului de ecran de simulare a fluxului de proces, a sistemului de scaner infrarosu este instalat in sistemul de control digital in camera centrala de control a uzinelor industriale. Operatorii pot stapani instalatiile in CCR intr-o maniera simpla si directa. Comparativ cu acelasi tip fabricat de altii, sistemul cuptor rotativ furnizat de SINOSPARE are o eficienta termica si o eficienta de functionare mai stabile, productia de 5 ~ 10% poate fi crescuta, dar economisind 15% energie termica in sistemul nostru cuptor rotativ.
website: https://www.sinospare.com/rotary-kiln-furnace-for-clinker-production.html
Din Gura in Gura