Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

CelsiusClean

0373769046,

Despre noi

Trimite mesaj
Intr-o lume in care timpul este masurat cu exactitate pentru fiecare activitate, treburile casnice devin, de multe ori, o corvoada pentru cei care au un orar de lucru prelungit sau responsabilitati mari.

De asemenea, spalatul si curatul materialelor textile dintr-un hotel sau restaurant poate deveni o problema serioasa daca nu este realizat la timp si in conformitate cu anumite standarde. Acest lucru poate insemna pierderea clientelei si recomandari defavorabile.

Curatatorie haine Bucuresti - Ce face Celsius Clean?

CelsiusClean are grija de timpul dumneavoastra liber si va ofera posibilitatea de a-l folosi pentru lucrurile care va fac placere.

CelsiusClean este o firma ce are ca obiect de activitate spalarea si curatarea hainelor, accesoriilor textile precum si a mochetelor.

Putem realiza spalari sau curatari in functie de material si de dorinta clientului. Dispunem de capacitatea de a curate chimic dar si ecologic.

Avem o mare experienta in spalarea in cantitati mari, dispunem de mecanisme de spalare industriale. In acelasi timp, sunt intotdeauna prezenti si pentru clientii particular ce doresc spalari sau curatiri pentru textile speciale sau cu risc de degradare. La noi puteti face abonamente si sa scapati de grija zilnica a spalarii si calcarii hainelor dumnavoastra.

Suntem calificati in spalarea majoritatii hainelor si covoareleor de pe piata.

Curatorie haine - Ce va oferim?
Va oferim posibilitatea de a comanda online prin intermediul programului nostru de comanda, prin formular de comanda sau telefon unde un operator va prelua rapid comanda.

Nu trebuie sa va deplasati, venim noi la dumeavoastra si ridicam gratuit hainele sau covoarele pe care le doriti spalate si igienizate.

In cazul hotelurilor si restaurantelor putem prelua rapid cererea cu masini de transport mari si personal ce va ridica comanda si o va restitui in timpul cel mai scurt.

De asemenea, oferim servicii de spalatorie si curatatorie spitalelor, gradinitelor, azilurilor, creselor, cabinetelor medicale si laboratoarelor.

Pentru cei ce doresc o colaborare indelungata se ofera pachete si abonamente avantajoase la preturi accesibile si servicii de calitate.
Produse si servicii:
spalare si curatare haine, accesorii textile si mochete
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: CelsiusClean
Persoana de contact: Viju Marius
Adresa: Sos. Bucuresti-Alexandria, Nr. 544
Localitate: Bragadiru
Judet: Bucuresti
Telefon: 0373769046
Fax: 0215696446
Website: http://www.celsiusclean.ro