Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Asociatia Muschetarilor

0724384924,

Servicii After-school

Out of stock
Telefon:
0724384924
Pret:
725 lei
 

Detalii produs

After school cei trei muschetari
before school cei trei muschetari

Inscrieri pentru anul scolar 2013-2014 pentru clasele 0-4!
Inscrieri before school clasele 5-6

Suntem in apropiere de Scoala 56 (Jose Marti), Scoala 52, Scoala 307,
Scoala 19, Scoala 24, Scoala Centrala.

After school Cei Trei Muschetari s-a nascut din dorinta de a va oferi voua, parintilor ocupati, o alternativa sigura si de calitate pentru supravegherea copiilor, verificarea lectiilor, lucrul suplimentar unde este cazul, precum si dezvoltarea abilitatilor personale.

Bona, bunica sau after school din scoala nu sunt solutii destul de eficiente?

Noi avem toate resursele necesare pentru a le oferi copiilor vostri un program educational integrat intr-un mediu sanatos si civilizat. Totul îmbinat cu multa grija, dragoste, rabdare si întelegerea nevoilor particulare ale fiecarui copil.

Situata in centrul Bucurestiului (zona Mosilor,Foisor, PRO TV), dar ferita de tumultul orasului, vila special amenajata cu destinatia after school este dotata cu mobilier adecvat, clase luminoase si spatioase, curte si terasa pentru activitati in aer liber.

Pret de baza: 725 lei + 14 lei/zi mesele, program 11.30-18.00 (oferim si program prelungit pana la ora 19.00). Masa poate fi comandata si in sistem regim alimentar recomandat de medic, nutritionist sau regim vegetarian, de post etc.
Pretul programului de baza include:
*Invatatoare cu experienta, care predau in invatamantul de stat in scolile din vecinatate: scoala 56 (Jose Marti), scoala 52 (Scoala Iancului), scoala 307.
*Masa de pranz si gustare proaspete si delicioase (salata si fructe zilnic);
*Optional de dezvoltare personala (Learn2b = Invat sa devin) inclus in pretul pachetului de baza;
*Transportul de la scoala la after school este inclus in pret pentru scolile din zona si se face cu microbuzul; optional - transport seara catre casa.
*Pediatru;
*Programe de vacanta (de la 8 la 18) in toate vacantele din timpul anului scolar (noiembrie, decembrie-ianuarie si aprilie);
*Concursuri, jocuri, activitati

Optional:
*Zilnic cursuri variate si atractive (engleza, germana, spaniola,arta,chitara, karate,inot,dans, sah, atelier de machete 3D si atelier de creatii vestimentare).
Preturile sunt intre 80-120 ron pe luna;
inotul 190 ron/luna la Clubul Alexandrea, cu antrenor propriu, culoar de inot rezervat, transport dus-intors la after cu microbus si insotitor care ii ajuta pe copii la echipat-dezechipat, uscat, imbracat etc.
*Cursuri si ateliere de week-end (Machete, Micul Detectiv, etc)
*Program pe tot parcursul vacantei de vara (8-18) care cuprinde in fiecare saptamana: excursie de 1 zi, piscina (exceptionala!), ateliere si cursuri de vacanta care se desfasoara in aer liber, jocuri, concursuri, implicare in nenumarate activitati care presupun socializare, comunicare, dezvoltarea abilitatilor personale, dezvoltarea inteligentei emotionale, spirit de echipa. Mai putin calculator, televizor, tableta, psp!
Programele vacantelor sunt afisate pe pagina noastra de after school la Activitati Extra.

Pentru detalii si inscrieri:

Corina Tuca tel 0724.384.924
http://www.ceitreimuschetari.ro/after-school/

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Asociatia Muschetarilor
Persoana de contact: Tuca Corina
Adresa: Vaselor, 40, Sector 2
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0724384924

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi