Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
CEDP
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Program complementar educatie copii FasTracKids
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
- FasTracKids este un program complementar de educatie, conceput in USA si raspandit la nivel mondial, printr-o retea de franciza.

- Acest program isi propune sa fructifice la maximum oportunitatile de cunoastere, deschise copiilor in perioada 2 – 8 ani.

- Programul se desfasoara pe parcursul a doi ani si pune accent atat pe imbogatirea cunostintelor cat si pe dezvoltarea abilitatilor fundamentale de viata: comunicare, transfer al cunostintelor in practica, formarea echipei, luare de decizii, rezolvare de probleme, capacitatea de a primi si oferi feed-back, leadership si public speaking.

- Copiii invata sa se concentreze, sa vorbeasca cu incredere in fata altora, sa isi foloseasca in mod creativ puterea mintii, sa isi aplice cunostintele in practica, sa comunice eficient cu altii.

- Pe parcursul celor doi ani sunt abordate 12 teme: comunicare, tehnologie, creativitate, tehnologie, creativitate, scopuri si obiective in viata, literatura, arta si teatru, biologie, matematica, stiintele naturii, astronomie, stiintele pamantului si economie.

Pentru inscrieri sunati la: 0740302770 – Centrul 2 FasTracKids - Bucuresti
Din Gura in Gura