Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Credit Europe Bank Piata Romana

Sa Fim Reperul De Excelenta
315.35.31, 0724.540.741

Despre noi

Trimite mesaj
Credit Europe Bank (Romania) S.A. este activa pe piata romaneasca din Februarie 2000. Banca noastra, in calitate de institutie financiara universala, deserveste toate segmentele economice cu o gama variata de produse si servicii, cum ar fi credite de consum, carduri, conturi de economii, certificate de depozit, credite pentru IMM-uri, finantarea capitalului de lucru, finantarea de proiecte si a comertului international.

Ca parte a Grupului Fiba Servicii Financiare, Credit Europe Bank (Romania) S.A. beneficiaza de vasta experienta si know-how din partea principalului sau actionar, FIBA Grup, in ceea ce priveste economiile de piata aflate in curs de dezvoltare.

Credit Europe Bank (Romania) S.A. intentioneaza sa isi mareasca cota de piata in Romania, oferind noi produse personalizate clientilor sai, precum si prin deschiderea de noi sucursale. Banca noastra este centrul sinergiei create de catre celelalte subsidiare ale Grupului Fiba pe piatele financiare din Romania, oferind de asemenea clientilor sai acces catre Credit Europe Leasing IFN S.A., Credit Europe Servicii Financiare IFN S.A. (credite de consum) si Credit Europe Ipotecar IFN S.A. (dezvoltare imobiliara si ipoteci).
Produse si servicii:
Intreaga gama de produse ale unei banci universale: depozite, credite, carduri, transferuri, tranzactii valutare, tranzactii cu numerar, asigurari - pentru persoane fizice si juridice.
Tipul companiei:
Financiar - Bancar
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2006

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Credit Europe Bank Piata Romana
Persoana de contact: Sandu Anca
Adresa: Bd. Dacia nr.39
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 315.35.31
Telefon mobil: 0724.540.741
Fax: 315.35.39