Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Cdv Thermo Construct

0745496510, 0745496510

Plase anti-insecte plisse

Out of stock
Telefon:
0745496510
 

Detalii produs

Aceste plase sunt ultima generatie de sisteme de protectie antiinsecte. Datorita faptului ca sunt ultima inovatie japoneza in domeniu, plasele plisse sunt deopotriva utile si ultramoderne. Una dintre caracteristicile speciale ale acestei plase este structura fara pretensionare, care permite montarea atat la ferestre, cat si la usi. O poti comanda asadar pe orice dimensiune (poate ajunge la 2600 mm lungime), fara riscuri asociate.

O alta optiune care iti este utila este directia actionarii. Poti alege sa o actionezi vertical sau orizontal de la stanga la dreapta sau de la dreapta la stanga. De asemenea, poti alege varianta de plasa cu un singur canat sau cu doua canate, in cazul in care ai de acoperit o suprafata mai mare.

Un beneficiu important al acestor plase este rezistenta mare a sitei. Este fabricata din fibra de sticla ignifuga cu grosime mare. Faptul ca nu este prevazuta cu cadru ii garanteaza o utilizare indelungata. Nu in ultimul rand, deoarece nu contine componente pretensionate, se actioneaza foarte usor.  Plasa plisse se poate monta pe orice tip de tamplarie si nu este necesar sa o demontezi iarna.

La aspectul special al plasei contribuie structura sub forma de evantai si optiunea de alegere a culorii. Sunt ideale pentru filtrarea aerului de impuritati si pentru o vizibilitate optima.

Sita poate fi de culoare gri sau neagra, componentele fixe pot fi alese in culori standard (alb sau maro inchis) sau in culori optionale imitatie lemn (stejar auriu, mahon, nuc) sau alte nuante RAL. Vopsirea se realizeaza in camp electrostatic, procedeul asigurand rezistenta culorii pe toata durata de viata a produsului.

Sunt produse care pot fi fabricate pe dimensiuni foarte mari.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Cdv Thermo Construct
Persoana de contact: Catalin Viziteu
Adresa: Calea Nationala, Nr.99
Localitate: Botosani
Judet: Botosani
Telefon: 0745496510
Telefon mobil: 0745496510

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi