Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Cdv Thermo Construct

0745496510, 0745496510

Plasele anti-insecte

Out of stock
Telefon:
0745496510
 

Detalii produs

Plasele antiinsecte

Avantajele dovedite ale plaselor antiinsecte

Eficienta garantata
Protejeaza impotriva tuturor insectelor, nu numai a tantarilor. Sita plaselor este prevazuta cu ochiuri foarte fine, care tin insectele la distanta. In acelasi timp, permite patrunderea aerului pentru aerisirea naturala a casei si asigura o buna vizibilitate in exterior.

Utilizare foarte simpla
Plasele pe balamale se deschid simplu si rapid in exteriorul ferestrei cu ajutorul unu maner discret. Plasele tip rulou se ridica si se coboara cu ajutorul unui snur plasat in partea inferioara. Plasele plisse se deschid pe orizontala, spre stanga, spre dreapta sau in parti, in cazul celor cu doua canate.

Rezistenta indelungata
Rezistenta lor este garantata de calitatea materialelor si a montajului. Pentru ca avem incredere in produsele noastre, iti oferim o garantie mare atat la materiale, cat si la montaj.

Functionalitate mare
Plasele pe balamale se demonteaza la fel de simplu si de rapid precum se monteaza. De aceea le poti monta si demonta ori de cate ori ai nevoie si le poti depozita chiar si in debaraua apartamentului, deoarece ocupa spatii mici. Plasele tip rulou si plasele plisse raman montate in orice sezon, fara riscuri. Pentru a evita orice risc, intrebati un consultant Practix si respectati conditiile de utilizare si intretinere.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Cdv Thermo Construct
Persoana de contact: Catalin Viziteu
Adresa: Calea Nationala, Nr.99
Localitate: Botosani
Judet: Botosani
Telefon: 0745496510
Telefon mobil: 0745496510

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi