Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Catoma Property Invest

0738849194,

Despre noi

Trimite mesaj
Catoma Propert Invest a fost fondata de 2 parteneri cu o larga experinta in domeniul imobiliar si juridic, care impreuna cu echipa de brokeri imobiliari, sunt ceea ce un client prudent cauta: un partener de incredere in tranzactiile imobiliare.

Catoma Property Invest pune la dispozitia clientilor servicii profesioniste in domeniul imobiliar, de la consultanta si evaluarea proprietatii pana la asistenta juridica si informarea corespunzatoare a clientului.

Echipa noastra pune accent pe identificarea nevoilor si dorintelor clientilor, ulterior propunand oferte clare si solutii concrete. Incercam sa creem o relatie profesionala care are la baza increderea, intrucat este important sa fie cunoscut potentialul de achizitie al clientului, motivarea si calificarea acestuia de a cumpara sau inchiria un imobil.

Catoma Property Invest sustine educarea pietei imobiliare, printr-un mod de lucru profesionist, prin urmare suntem un jucator activ care sustine reprezentarea exclusiva oferind argumente solide care vor avea ca finalitate rezultatul dorit intr-un timp scurt.
Produse si servicii:
servicii profesioniste in domeniul imobiliar, de la consultanta si evaluarea proprietatii pana la asistenta juridica si informarea corespunzatoare a clientului
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2017

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Catoma Property Invest
Persoana de contact: Toma Florin
Adresa: Calea Floreasca, Nr. 79
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0738849194