Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Timp de calitate pentru copii

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Program educatie copii Fastrackids

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
CURSURI COPII
Out Of stock
Descriere
“Studiile cele mai recente de neurobiologie arată faptul că până la 80% din conexiunile interneuronale ale creierului uman se formeaza pana la varsta de 8 ani!

Este esential în consecinta sa oferim copiilor nostri un program educational care sa stimuleze formarea acestor conexiuni si care în acelasi timp sa le dezvolte pasiunea si placerea de a invata.”, afirmă Costin Octavian Sorici, Directorul Gradinitei “Casuta Magicienilor” si al Centrului FasTracKids Constanta. FasTracKids International din Denver, USA, reunind un colectiv de psihologi si educatori de talie mondiala, a conceput recent programul revolutionar pentru copii care reuseste sa fructifice la maximum fereastra de oportunitate deschisa copiilor nostri în perioada cuprinsă între 3 si 8 ani.

Prin metode de predare creative (se foloseste metodologia de ultima ora numita zigzag educational, care consta in schimbarea frecventa a subiectului propus atentiei, pastrand insa o continuitate a obiectivului educational), FasTracKids oferă copiilor cu vârstele între 3 şi 8 ani această stimulare calitativă şi cantitativă de care au nevoie pentru a-şi atinge potenţialul maxim.

Programul abordeaza în limba română 12 teme de studiu: Comunicare, Tehnologie, Creativitate, Scopuri si Obiective in Viata, Literatura, Arta si Teatru, Biologie, Matematica, Stiintele Naturii, Biologie, Stiintele Pamantului, Economie, fiind structurat in sesiuni de cate 2 ore, 1 data pe saptamana, timp de 2 ani. In lectiile Fastrackids, copiii invata prin experimente, prezentari filmate la fiecare sesiune de curs, discutii, jocuri de rol, activitati practice si jocuri atractive.

Salile de curs sunt dotate cu FasTracKids Learning Station : un sistem inovativ format din board interactiv, videoproiector, computer şi camere de filmat, similar cu cel folosit universitati.

Pe langa imbunatatirea cunostintelor, programul pune accent deosebit pe dezvoltarea abilitatilor fundamentale de viata cum ar fi:
•Gandirea critica, gandirea creativa, comunicarea si vorbirea, cooperarea, inscrederea in sine si transferul cunostintelor in practica.
FasTracKids a fost desemnata de prestigioasa revista americana Entrepreneur Magazine drept programul educational pentru copii numarul 1 in lume (categoria enrichment education for children).

Rezerva o lectie gratuita pentru copilul tau!
Online la www.ftk.ro/contact/constanta sau la tel 0728 18 18 88.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura