Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Voica Adelina-Elena I.i.

0765724691,

Despre noi

Trimite mesaj
Casa Alessia va ofera produse care, prin eleganta si rafinamentul lor, sa redea viata locurilor, lucrurilor si momentelor speciale din viata voastra.

O poveste despre doua fetite care de mici erau pasionate de frumos si isi doreau sa imparta aceasta bucurie cu oamenii din jur... Asa s-a nascut ideea unui magazin... Au crescut si visul lor le-a urmat... nu numai visul, dar Universul le-a dat si doua fetite...

Casa lor era plina cu bucurie... au construit "Casa Alessia"... au creat acest site si au pus acolo toata bucuria lor, tot ce sufletele celor doua fetite si-au dorit.

Au lasat totul la vedere pentru ca si-au dorit ca si altii sa-si implineasca visele.Cei ce vor sa le treaca pragul casei nu trebuie decat sa isi faca un cont si sa-si umple cosul cu lucruri pe care si le doresc... pentru ca sunt produse speciale, originale, majoritatea italienesti.

Si pentru ca bucuria e impartita cu drag, cele doua fetite au decis, ca la fiecare comanda, sa ofere un cadou care sa le aminteasca celor ce le-au trecut pragul, ca oricand vor dori sa se intoarca, vor fi primiti cu bucurie.

Si pentru ca este o poveste fara sfarsit, cele doua fetite va asteapta in pragul casei, pline de energie, sa va ofere bucuria de a darui cadouri sufletelor dragi voua!

Chiar de suntem mici, vom cladi o casa din lucruri marunte, dar minunate, ce ne vor face viata mai frumoasa.
Produse si servicii:
cadouri, decoratiuni si accesorii pentru bucatarie, baie
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Voica Adelina-Elena I.i.
Persoana de contact: Voica Adelina-Elena
Adresa: Bulevardul Tineretului, nr. 4
Localitate: Ramnicu Valcea
Judet: Valcea
Telefon: 0765724691