Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Carte, Regatul noptii - Monica Elena Mariuta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

399 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Regatul noptii - Monica Elena Mariuta

Regatul noptii este mai mult decat o poveste. Este o carte despre traire, despre suferinta si schimbarea pe care o aduce.

La inceput ni se prezinta o alta lume, magica, care, in multe privinte, se aseamana cu a noastra. Lumea aceasta a oamenilor este condusa de un mare si puternic rege. Insa un cataclism neasteptat distruge regatul si regele moare incercand sa-si salveze oamenii. Oamenii sunt nevoiti sa se lupte pentru a supravietui. Dar nu poate pieri ceea ce este menit sa dainuie. Asa ca oamenii supravietuiesc grelei incercari iar fii regelui isi impart dominatia asupra noii lumi, formand, in timp, 13 Mari familii nobiliare.

Este perioada marilor si neasteptatelor schimbari. In lumea noua care tocmai s-a format apar alfarii, venind dintr-o constelatie indepartata, de pe o planeta numita Netera. Civilizatia lor este mult mai avansata decat cea a oamenilor si le permite sa parcurga imensitatea spatiului, asemenea unor cutezatori care navigheaza pe marile oceane in cautarea unor pamanturi noi.

Alfarii se aseamana cu oamenii, dar sunt mult mai puternici si aproape nemuritori. Se disting printr-o alura impunatoare, par alb si ochi albastrii. Ei sunt adevaratii conducatori ai lumii, ai oamenilor, exercitandu-si dominatia din asezarea lor misterioasa din munti.

In una dintre Marile familii nobiliare se naste o tanara, care va avea un destin tragic. Ea este cea care va trebui sa-i ofere sprijin si indrumare fratelui ei, dupa moartea mamei lor. Dar nu ii va fi usor sa-si protejeze fratele, intr-o lume a intrigilor si a pericolelor ascunse. Nimic nu este ceea ce pare si ea ajunge sa fie prinsa intre doua lumi, legata de datoria fata de sotul ei, regele alfarilor, si legatura de sange care nu poate sa destrame relatiile. Si de aici incepe lungul sir al evenimentelor care schimba destinele si transforma lumile si oamenii.

Regatul noptii - Monica Elena Mariuta

Lectura placuta!
Din Gura in Gura