Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Carte, Christa - Ella Sorani

0 stars: 0.00 din 0 pareri

39 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Christa - Ella Sorani
Christa, victima unei confuzii, este rapita si dusa la mosia lui Goian, unde reuseste sa-si lase amprenta asupra inimii nevindecate a tanarului boier. Cu ani in urma, el isi pierduse sotia si copilul, devenind reticent la a-si reface viata, dar ochii mari si intunecati ai fetei ii tulbura iremediabil planurile. Teama pierderii unei noi iubiri il determina sa tina departe de existenta lui ideea unei familii, de aceea apropierea Christei ii zdruncina permanent hotararea de a ramane singur.

Mosia sa, aflata la sud de Iasi in localitatea Strunga, este des vizitata de haiducii pusi de Valeanu, un boier de moda veche, care-si dorea controlul asupra izvoarelor sulfuroase aflate pe pamanturile tinerilor proprietari. Framantarile locale vin ca o adaugire la forfota schimbarii, Bucurestiul fiind cuprins de febra abdicarii lui Cuza.

Reforma nu era pe placul tuturor, iar semnele schimbarii, asteptate de la capitala, venisera mai lesne si mai trainic chiar de la oamenii locului. Christa este prinsa in mijlocul evenimentelor si, incurajata de sentimentele fata de tanarul boier, reuseste sa ajunga pana in iatacul domnitorului Cuza pentru a-si salva omul iubit.

Va reusi sa-l convinga pe Goian de dragostea ei si sa-i vindece inima? Petreceti clipe blande, in parfumul de lavanda al minutelor trecute, insotind prin lectura sufletul plin de sensibilitate si speranta al unei tinere care crede cu toata fiinta ei in iubire.
Din Gura in Gura