Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Carte, Voiam un copil si m-am trezit cu doi!

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3192 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Cum sa faci fata unei sarcini gemelare si sa supravietuiesti (fericita) primelor luni.
Prima carte despre gemeni din Romania!

A avea gemeni este o experienta minunata, dar extenuanta in acelasi timp. Este o provocare pe care o poti depasi cu usurinta daca esti pregatita sufleteste, daca stii ce te asteapta.
Care ar fi persoanele cele mai abilitate sa te consilieze pe parcursul acestei aventuri de neuitat? O echipa formata dintr-o mama de gemeni, medici si alti specialisti in domeniu (ginecologi, moase, neonatologi, pediatri, psihologi etc.), prin sfaturi si informatii utile, te poate ajuta sa depasesti cu succes aceasta experienta unica.

Fiecare etapa a sarcinii este abordata din doua puncte de vedere: unul al specialistului, un ginecolog sau o alta persoana calificata, si altul subiectiv, prin implicarea unei mame de gemeni sau chiar de tripleti.
Drumul sinuos de la prima vizita la ecograf, unde se pronunta sentinta „sunt doi”,primita adesea cu neincredere, pana la „uraganul” care se abate asupra familiei in primele trei luni din viata gemenilor, este prezentat, pas cu pas, insotit de comentariile usor ironice, dar pline de fericire, ale unor mamici de gemeni.
ISBN: 9786067870114
http://e-carteata.ro/produs/voiam-un-copil-si-m-am-trezit-cu-doi/
Din Gura in Gura