Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Targ nunti Perfecte editia a-III-a
708 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pregăteşte-te din timp!!

Numele meu este Alain Koller, sunt Francez şi sunt proprietarul revistei Cartea Nunţii www.carteanuntii.ro

Am deosebita plăcere să vă anunţ organizarea targul Nunţi Perfecte Editia A-III-A , împreună cu firma Kartoum Decor www.kartoum.ro Fantastic Dance School www.art-fantastic.ro Cristie’s Events Concept, Cristie’s Angels si Teatrul Dramatic Fani Tardini www.fanitardini.ro din Galati
Acest eveniment major va avea loc pe data de 3/4/5 februarie 2012 şi se va ţine la Muzic Arena (Linga Gradina Publica) pe o suprafaţă de 600mp.
Ţinem la dispoziţia expozanţilor standuri conform planului adăugat la această scrisoare.

Desfăşurător şi Program:
Promovarea evenimetului se face din luna noiembrie 2011 pe Facebook http://www.facebook.com/events iar Incepand cu data de 15 ianuarie 2012 va incepe promovarea evenimentului prin Pres-media si distributie de fleyere in Galati si Braila.

Miercuri 25 Ianuarie
La ora 18.30 Avanpremiera spectocul la Teatru dramatic Fani Tardini din galati in fata unei parter de pres-media, invitati surprize si expozanti.
La ora 21.30 Spectatori sunt invitati la un bufet suedez la restaurant Monarch Saveour alaturi de artisti.

Joi 2 februarie
Se vor instala standurile de la ora 9.00 la ora 19.00

Vineri 3 februarie
De la ora 11.00 la ora 13.00
Se va face inaugurarea târgului în prezenţa invitatii speciale, artistice, locale, naţionale şi internaţionale in jurul unui bufet suedez.
De la ora 13.00 la ora 18.00
Deschidere pentru public.

Spectacol:
De la ora 19.30
O trupă de 10 dansatori de nivel internaţional vor interpreta o poveste de dragoste pe tema istoriei mariajului cu costume aferente; în timp ce minim 10 modele vor oferi publicului o prezentare de modă (Rochii de mireasa si de ocazie, costume de mirele).
Acest spectacol va avea loc Vineri si Sâmbăta seara la Teatrul Dramatic Fani Tardini.
La acest spectacol vor asista un minim de 600 de persoane printre care, mass-media, Invitati special si viitori căsătoriţi care au câştigat un bilet de intrare prin jocurile radio,TV si Facebook.
Întreaga coregrafie a acestui spectacol este asigurată de Maestrul Gelu Baciu de la Fantastic Dance School.

Sâmbătă 4 februarie
De la ora 10.00 la ora 18.00
Deschidere targului pentru public la Music Arena
De la ora 19.30
Spectacol şi prezentare de modă la Teatrul Fani Tardini

Duminică 5 februarie
De la Ora 10.00 la ora 16.00
Deschidere targului pentru public la Music Arena
De la Ora 16.00 demontaj

Intrarea se va face pe baza biletelor de intrare care vor fi folosite pentru o tombola permiţând astfel crearea unei baze de date care va fi ţinută la dispoziţia expozanţilor in termen de 7 zile după eveniment, la cerere.
Fiecare expozant, va avea posibilitatea de a oferi un cadou pentru tombolă şi astfel, va beneficia de o reducere de 10% din preţul standului.
Înmânarea premiilor câştigate la tombolă se va face după 2 săptămâni la restaurantul Monarch Saveour din Galaţi de faţă cu Pres-media, personalităţi, precum si cu expozanţii care au participat la aceasta tombolă. Premianţii şi expozanţii vor fi invitaţi la o gustare cu această ocazie.
Promovarea evenimentului se va face prin TV, Radio, Presa şi Facebook precum şi prin site-urile mai sus menţionate. Cu cateva zile inaintea marelui eveniment se vor împărţi fluturaşi şi pliante in tot oraşul.
Pe durata acest eveniment major asteptam un de minim 4 000 de vizitator.

Cu stimă

Alain Koller
Din Gura in Gura