Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Cazare apartamente Carolina Sunny Beach, Bulgaria
50 €
Brand
APARTAMENTE
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Apartamentele sunt situate in incinta Hotelului Karolina, de 4 stele si este situat în partea de est a staţiunii Sunny Beach, la numai 100 de metri de plajă şi la 20 de minute de mers pe jos de străvechiul oraş Nessebar, oras inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, ce are atracţii precum Bazilica Maicii Domnului Milostiva, Muzeul de Etnografie şi Biserica lui Hristos Pantocrator.

Apartamentele (2) sunt luxoase şi amenajate confortabil, oferind toate facilităţile moderne. Apartamentul in suprafata de aproximativ 80mp se compune din dormitor, hol, living cu o zonă de luat masa, o chicinetă echipata, baie si balcon cu vedere la piscina fiind amenajat cu mobilier unde se poate servi masa. Capacitatea apartamenului este de 4-6 persoane.

Hotelul Karolina include de asemenea un centru de spa și oferă tratamente de masaj . Oaspeții se pot bucura de restaurantul din incintă. Complexul pune la dispoziţie numeroase facilităţi. Există 2 restaurante şi un bar la piscină. Oaspeţii se pot relaxa în piscina în aer liber fără a avea grija copiilor, deoarece există o zonă pentru copii, iar terasa cu umbrele şi şezlonguri oferă posibilitatea de a face plajă. Hotelul detine sala de fitness, gradina, baie turceasca, magazine (în unitatea de cazare), mini-market, magazin de suveniruri/cadouri, lift. Este disponibilă o parcare privată. Langa hotel se gaseste exchange, iar in jur o farmacie, dar si spitalul din Sunny Beach. AquaPark-ul este 3.7 km distanță .
Din Gura in Gura