Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Alcalinia Distribution

0266 206 773, 0749 - 101 404

Apa plata alcalina dr Szalay Ph9

Out of stock
Telefon:
0266 206 773
 

Detalii produs

Vă listăm mai jos produsele oferite de societatea noastră:

A) Apa alcalina cu CU PH 9
1. Apa Furedi 5,0 Dr. Szalay L 10,00 lei

B) Oxigen alcalin

Oxigen alcalina Dr. Szalay cu PH 9
APĂ ALCALINĂ IMBOGATITA CU OXIGEN 2L 5,50 lei
APĂ ALCALINĂ IMBOGATITA CU OXIGEN 19L
85,00 lei
Preţurile sunt franco depozit şi nu conţin TVA.

De ce este bună APA ALCALINĂ FÜREDI cu pH 9?
Cu excepţia legumelor, cele mai multe alimente introduse în organism, se descompun în substanţe cu pH acid. Însă pe parcursul metabolismului organismul produce în continuu acizi, ca acidul uric, acidul lactic, bioxidul de carbon, acidul acetic, etc.

Însă, organismul uman funcţionează optim într-un mediu uşor alcalin. Dacă nivelul acidului este prea înalt, organismul nu va fi în stare să separe acizii şi astfel îi depozitează în ţesuturile organismului (în ţesuturile adipoase: grăsimea leagă acizii, împiedicând organismul să se elibereze de ea, ducând la obezitate).

Calciul este o substanţă eficace în legarea acidului, astfel pentru prevenirea acidificării sale, organismul dizolvă calciul din diferite organe, ca oasele, dinţii, aceasta cauzând osteoporoză, carii dentare etc. Când nu mai rămâne nimic ce poate lega surplusul de acid, apar afecţiunile diferitelor organe.

În organismul acidificat se înmulţesc paraziţii (bacteriile, viruşii, ciupercile, Candida), care la fel încep să producă alţi acizi şi materiale toxice, care eliminate în organism, continuă să înrăutăţească situaţia.

În cazul bolilor ca diabetul, reumatismul, osteoporoza, ulcerul, arsurile de stomac, alergiile, eczemele, arterioscleroza, hipertensiunea arterială, valurile de căldură, probleme de ficat, căderea părului, mirosul puternic al corpului, etc., în cele mai multe cazuri s-a demonstrat starea de acidificare a organismului.
Importanta unui pH echilibrat
Lucrurile vii sunt extrem de sensibile la pH si functioneaza cel mai bine (cu cateva exceptii cum ar fi portiuni ale tractului digestiv) cand solutiile sunt aproape neutre. Interiorul materiei vii (excluzand nucleul celulei) are un pH aproximativ egal cu 6,8.
Sangele, plasma si alte fluide care inconjoara celulele in corp au un pH cuprins intre 7,2 si 7,3. Numeroase mecanisme ajuta la stabilizarea acestor fluide asa ca celulele nu fac subiectul unor fluctuatii apreciabile in pH. Substantele care ajuta la stabilizarea pH-ului se numesc buffere. Bufferele au capacitatea de a lega ionii si de a-i scoate din solutii cand concentratia lor creste. Invers, bufferele pot elibera ioni cand concentratia substantelor incepe sa scada. Astfel bufferele ajuta la minimalizarea fluctuatiilor in pH. Aceasta este o functie importanta deoarece multe reactii biochimice care apar in mod normal in organismele vii folosesc ioni.
Testarea aciditatii organismului
Cel mai usor test este cel al aflarii pH-ului urinei, recoltata dimineata. Daca nivelul de pH
al urinei este intre 7,0 -7,5 atunci echilibrul acido-alcalin al organismului este bun, daca acesta este situat intre 5,0 – 6,0 sau chiar mai jos, atunci organismul dumneavoastra incearca sa scape de aciditate si trebuie sa adoptati o dieta alcalina.

Apa ALCALINĂ FÜREDI , purificată, filtrată şi sterilizată de mai multe ori, cu un nivel de pH 9, ajută într-un mod remarcabil reechilibrarea organismului şi recâştigarea echilibrului acido-bazic.

Ajută-ţi corpul pentru restabilirea echilibrului! Spală-ţi corpul de acizi nedoriţi!
.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Alcalinia Distribution
Persoana de contact: Nistor Carmen
Adresa: Budvar, Nr. 42
Localitate: Odorheiu Secuiesc
Judet: Harghita
Telefon: 0266 206 773
Telefon mobil: 0749 - 101 404

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi