Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Grupo Dragon

008615906790835,

Despre noi

Trimite mesaj
Oamenii dumneavoastra de incredere in China.

Grupul Dragon cu birourile sale comerciale din provincia Guangdong (unde are loc Targul de la Canton) si provincia Zhejiang (langa Shanghai) realizeaza afaceri in intreaga lume de peste 25 de ani. Baza sa fundamentala este in China, unde avem deja 20 de ani de vechime si experienta in acest Gigant Asiatic.

Echipa noastra de munca este specializata in furnizarea de servicii pentru importatori si exportatori care au zi de zi Piata Chinezeasca ca si principal obiectiv.

Obiectivul nostru este ca dumneavoastra sa aveti propriul birou de comert in China si, astfel,sa puteti realiza afacerile cu usurinta.

Va ajutam sa gasiti, fabrici, furnizori si cumparatori, asigurandu-va controlul calitatii si facilitandu-va astfel cautarea de produse la preturi competitive.

De asemenea, avem fabrici cu o gama larga de produse in diferite domenii, care ne permite sa va oferim cele mai bune preturi de pe piata internationala. Unele dintre domeniile cu care lucram sunt: imbracaminte; incaltaminte; accesorii de moda; articole pentru supermarket-uri; jucarii; electronica si accesorii; constructii si accesorii; produse alimentare; etc.

Experienta noastra si traiectoria pe piata chinezeasca, face ca in forma permanenta importatorii internationali sa apeleze nu numai la cumpararea de multe dintre produsele noastre, ci de asemenea, sa ceara sfatul nostru pentru a incepe sau pentru a realiza cu succes afacerile in China.

Punem la dispozitia dumneavoastra toata experienta noastra, solvabilitatea si modul de lucru cu transparenta si onestitatea intregii noastre Echipe, pentru a ajuta si a recomanda Compania dumneavoastra, pentru a avea posibilitatea de a desfasura afaceri prospere in China.

In cele din urma, pentru noi succesul in afaceri se rezuma in a avea o mare retea internationala de Prieteni Cinstiti si de deplina Incredere in care sa ne putem sprijini si consolida reciproc si astfel sa putem lucra, in pace si armonie pentru a putea prospera in permanenta. Aceasta este intotdeauna Filosofia noastra de Viata si de Munca. Acesta este angajamentul nostru si Va invitam sa va alaturati si sa participati.
Produse si servicii:
servicii pentru importatori si exportatori, birou comercial in China
Tipul companiei:
Import - Export
Piata de desfacere:
Asia
Nr angajati:
101-500
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Grupo Dragon
Persoana de contact: Carmen Preda
Adresa: Birou Central: No.525, Zongze North Road, Beiyuan District, Yiwu, Zhejiang Province
Localitate: Yiwu, Zhejiang
Judet: -
Telefon: 008615906790835
Fax: 0086-579-85689939
Website: http://www.grupo-dragon.com