Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Cardan Expert

Siguranta transmisiei auto
0763345756, 0763345756

Despre noi

Trimite mesaj
Executam lucrari de reparatii cardane auto si utilaje, la cele mai inalte standarde calitative. Reparatia cardanelor se face prin inlocuirea totala a elementelor defecte cu piese originale.

Cand operatiunea de servisari cardane necesita ca piesele sa fie asamblate prin sudura, elementele defecte sunt taiate si inlocuite. Piesele vechi nu se reconditioneaza.

Cardanele reparate beneficiaza de garantie fara limita de kilometri (timp de 6 luni). Termenul de executie pentru operatiunea de reparatii cardane este de maxim 48 de ore (in zilele lucratoare, calculate din momentul receptionarii cardanului), in cazul in care nu apar situatii neprevazute.

Lucrarile de reparatii cardane se vor efectua in ordinea receptionarii lor si nu se vor abate de la aceasta regula. Toate piesele au calitate OE avand siguranta si garantia ca la noi va puteti procura intotdeauna piesele de care aveti nevoie la cele mai avantajoase preturi. Aparatura folosita pentru reparatii cardane este de ultima generatie. In cazul unui cardan reparat pretul nu depaseste in general 50 % din valoarea cardanului nou la o calitate echivalenta.

Dupa reparatia cardanelor se efectueaza echilibrarea dinamica pentru o perfecta functionare in conditii de rulaj. In atelierul nostru se pot repara caradane pentru autoturisme, autoutilitare, camioane, vehicule off-road , masini agricole, aplicatii industriale.
Produse si servicii:
reparatii cardane, reconditionari cardane, service cardane, productie cardane, modificari cardane, vanzari cardane, echilibrari cardane
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2001

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Cardan Expert
Persoana de contact: Reparatii Cardane Cardan Expert
Adresa: Str. Lacramioarei, nr. 39
Localitate: Bucuresti Sector 3
Judet: Bucuresti
Telefon: 0763345756
Telefon mobil: 0763345756
Website: http://www.cardanexpert.ro