Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Canny Agency Srl

Be Canny, Choose Canny!
0773882623,

Despre noi

Trimite mesaj
Nu ai un birou online dar iti doresti unul prietenos, modern si sigur, iar informatiile dintre birou si vizitator sa fie criptate inainte ca acestea sa circule prin Internet? Biroul existent nu este prietenos, securizat si modern? Echipa Canny te ajuta cu realizarea site-ului web si nu numai.

Securizeaza-ti e-mailurile, biroul tau offline (biroul firmei) cat si online (site-ul web), ia masuri de protectie impotriva unor potentiale pericole (virusari, pierderi de date, vulnerabilitati in retea, etc.) inainte sa fie prea tarziu. Canny Agency iti ofera intretinerea IT si web pentru o intretinere completa.

Daca ai nevoie de un design pentru: *ambalajele produselor tale; *o coperta de carte; *mapa de prezentare; *afisul tau publicitar; *cartile de vizita; sau ai nevoie de o identitate noua sau doresti sa o improspatezi pe cea actuala, nu ezita sa apelezi la serviciile Canny Agency.

Nu ezita sa ne contactezi. Be canny choose Canny.
Produse si servicii:
design web - creare site web, design grafic, devirusare site web, gazduire site web, identitate vizuala, optimizare SEO, intretinere IT
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2015

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Canny Agency Srl
Persoana de contact: Cocea Sergiu
Adresa: Aleea Liliacului
Localitate: Roman
Judet: Neamt
Telefon: 0773882623