Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Camin Lili

0768737246, 0768737246

Servicii ingrijire batrani boala Alzheimer

Telefon:
0768737246
 

Detalii produs

Mai mult decât o casă, un cămin!

Suntem unul dintre furnizorii de servicii de ├«ngrijire pentru b─âtr├óni, pentru persoane cu dizabilit─â╚Ťi sau cu maladia Alzheimer, din Bucure╚Öti.

Oferim ├«ngrijire specific─â, recunoa╚Ötem individualitatea fiec─âruia dintre reziden╚Ťii no╚Ötri cunosc├ónd informa╚Ťii din istoria lor de via╚Ť─â, furnizate de membrii familiei.

Asigurăm suport prietenos pentru persoanele în vârstă din căminul nostru.

C─âminul de b─âtr├óni Lili - cel mai bun loc de ├«ngrijire a s─ân─ât─â╚Ťii, condi╚Ťii ╚Öi echipamente medicale speciale.
Despre Căminul de îngrijire - Lili

C─âminul Lili este o cas─â pentru b─âtr├óni cu capital privat din Rom├ónia, care aduce servicii de ├«ngrijire ╚Öi asisten╚Ť─â.

La noi, b─âtr├ónii sunt trata╚Ťi cu mult respect ╚Öi profesionalism, sunt asigurate condi╚Ťii de confort sporit, supraveghere medical─â, servicii de recuperare, ├«ngrijire ╚Öi servicii de tip hotelier, cazare pe termen nelimitat, mesele zilnice ╚Öi activit─â╚Ťile specifice v├órstei ╚Öi necesit─â╚Ťilor reziden╚Ťilor.

Filozofia noastr─â este simpl─â - de a oferi o "cas─â", ├«ntr-o cas─â, care s─â permit─â reziden╚Ťilor no╚Ötri s─â tr─âiasc─â c├ót mai independent cu putin╚Ť─â ├«ntr-un mediu confortabil ╚Öi ├«n siguran╚Ť─â. Cl─âdirea c─âminului este o vil─â modern─â, aflat─â ├«n Bucure╚Öti, ├«ntr-o zon─â lini╚Ötit─â, unde pacien╚Ťii se pot bucura de lini╚Ötea ╚Öi calmul dorit.

Necesit─â╚Ťile medicale sunt asigurate la cerere prin cabinete medicale, cu personal de specialitate ╚Öi servicii medicale pentru: geriatrie ╚Öi gerontologie, neurologie, ortopedie, psihiatrie, medicin─â intern─â, medicin─â de familie, recuperare medical─â, fizio-kinetoterapie, laborator analize medicale. Afla╚Ťi mai multe despre serviciile noastre.


Pentru informatii, sunati chiar acum!

Telefon: 0768.737.246

http://caminlili.blogspot.ro/

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Camin Lili
Persoana de contact: Camin Lili
Adresa: Str. Maracineni, Nr. 91, Vila nr. 2, Sector 6,  Prelungirea Ghencea.
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0768737246
Telefon mobil: 0768737246

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi