Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Camin Lili
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii ingrijire batrani boala Alzheimer
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Mai mult decât o casă, un cămin!

Suntem unul dintre furnizorii de servicii de îngrijire pentru bătrâni, pentru persoane cu dizabilități sau cu maladia Alzheimer, din București.

Oferim îngrijire specifică, recunoaștem individualitatea fiecăruia dintre rezidenții noștri cunoscând informații din istoria lor de viață, furnizate de membrii familiei.

Asigurăm suport prietenos pentru persoanele în vârstă din căminul nostru.

Căminul de bătrâni Lili - cel mai bun loc de îngrijire a sănătății, condiții și echipamente medicale speciale.
Despre Căminul de îngrijire - Lili

Căminul Lili este o casă pentru bătrâni cu capital privat din România, care aduce servicii de îngrijire și asistență.

La noi, bătrânii sunt tratați cu mult respect și profesionalism, sunt asigurate condiții de confort sporit, supraveghere medicală, servicii de recuperare, îngrijire și servicii de tip hotelier, cazare pe termen nelimitat, mesele zilnice și activitățile specifice vârstei și necesităților rezidenților.

Filozofia noastră este simplă - de a oferi o "casă", într-o casă, care să permită rezidenților noștri să trăiască cât mai independent cu putință într-un mediu confortabil și în siguranță. Clădirea căminului este o vilă modernă, aflată în București, într-o zonă liniștită, unde pacienții se pot bucura de liniștea și calmul dorit.

Necesitățile medicale sunt asigurate la cerere prin cabinete medicale, cu personal de specialitate și servicii medicale pentru: geriatrie și gerontologie, neurologie, ortopedie, psihiatrie, medicină internă, medicină de familie, recuperare medicală, fizio-kinetoterapie, laborator analize medicale. Aflați mai multe despre serviciile noastre.


Pentru informatii, sunati chiar acum!

Telefon: 0768.737.246

http://caminlili.blogspot.ro/
Din Gura in Gura