Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Divers Design Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Folie incalzire infrarosu
26 lei
Brand
50 cm/115W
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pentru toate tipurile de pardoseala: gresie, parchet laminat, placi PVC, mocheta

Incalzire prin pardoseala chiar si intr-o zi in constructii deja finisate, fara demolari si fara betonare ulterioara!

Consumul de energie electrica de 220 V al sistemul de incalzire este cu 20% -40% redus faţa de consumul oricarui alt sistem de incalzire.

Folia termica transforma energia electrica 100% in energie termica.

Energia termica produsa este distribuita direct pe suprafaţa de incalzit, astfel producand caldura fara pierdere de energie termica.

Sistemele de incalzire tradiţionale irosesc o mare parte din energia termica produsa eliminand prin sistemul de ţevi şi prin hornuri.

Costurile de achizitie ale foliei si accesoriilor necesare sistemului de incalzire Best Heating sunt asemanatoare unui sistem de incalzire obisnuit, insa datorita unui mod mai simplu de instalare, poate fi obtinut un sistem de incalzire economic si sigur in scurt timp si la pret foarte rezonabil.

Specialistii firmei noastre fac planul si instalarea sistemului de incalzire in mult mai scurt timp decat in cazul unui sistem obisnuit.

Dupa montarea pardoselii dorite sistemul de incalzire poate fi pus in functiune.Instalarea sistemului de incalzire putem garanta la termen de 1-2 zile de la preluarea comenzii.

Sistemul de incalzire Best Heating nu necesita intretinere sau revizie tehnica periodica.
Din Gura in Gura