Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Ge Money

0732.505.735,

Despre noi

Trimite mesaj
GE Money ofera o gama larga de solutii financiare atat pentru consumatori – credite de nevoi personale, credite ipotecare, credite de consum, carduri de credite, leasing auto – cat si pentru intreprinderii mici si mijloci, corporatii, comercianti, dealeri auto si brokeri de credite ipotecare. GE Money inseamna servicii financiare flexibile, rapide, usoare si accesibile.

Istoria noastra

GE Money a intrat pe piaţa din Romania în trimestrul al treilea al anului 2006 prin achizitionarea celor trei companii specializate in servicii financiare: Leasemart Holding BV (detinatoare a companiei Motoractive Leasing), Ralfi IFN SA (companie care ofera credite de consum) si Domenia Credit IFN SA. Toate cele trei companii se afla printre liderii pietelor pe care activeaza.

Domenia Credit IFN este prima si cea mai mare societate de credit ipotecar specializata in oferirea de credite pentru achizitie, renovare şi construire de locuinte şi pentru achizitie de teren, precum si credite de nevoi personale cu ipoteca si credite de consolidare a datoriilor. Cu peste 160 de angajati, compania isi propune sa faciliteze romanilor accesul la finantari ipotecare.

Motoractive IFN, cea mai mare companie independenta de leasing din Romania, a fost infiintata an 1998 si ofera finantare pentru orice marci de autoturisme, autovehicule si echipamente.Cu peste 200 de angajati, Motoractive IFN se adreseaza atat segmentului corporatist, cat si intreprinderilor mici si mijlocii si clientilor persoane fizice.

Ralfi IFN SA este una dintre primele companii de pe piata creditelor de consum, cu peste opt ani de traditie si experienta in domeniu. Compania a semnat contracte cu 800 de comercianti de eletrocasnice, mobila, IT, telefonie sau decoraţiuni interioare. Compania ofera produsele sale de finantare prin mai mult de 1300 de puncte de vanzare (in magazinele partenerilor sai).

Principalul obiectiv al GE Money in prezent este consolidarea celor trei business-uri locale prin dezvoltarea unei platforme integrate de servicii financiare în Romania. Ceea ce ne propunem este sa oferim solutii de finantare flexibile, rapide, usoare si accesibile, atat clientilor de retail cat si clientilor persoane juridice.

GE Money este marca sub care functioneaza in Romania companiile Domenia Credit IFN, Motoractive IFN si Ralfi IFN.
Produse si servicii:
imprumuturi pentru nevoi personale, credite si leasing auto, credite ipotecare, credite de consolidari de datorii
Tipul companiei:
Financiar - Bancar
Piata de desfacere:
America de Nord
Nr angajati:
peste 1000
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1933

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Ge Money
Persoana de contact: Mihaela Stanciu
Adresa: CALEA VICTORIEI
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0732.505.735