Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
8 pareri

Ceai verde Ceylon - Present Pink cutie metalica Basilur 100g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4905 lei Lei
Brand
Basilur
Cod produs
C489
Out Of stock
Descriere
O experienta incantatoare, ca toata gama Basilur Present. Ceai verde pur de Ceylon intr-un amestec pentru cunoscatori, un cadou excelent, un ceai 100% pur de Ceylon cu adaosuri naturale de fructe si flori.

Bautura s-a dovedit recent ca se asociaza cu functionalitatea imuna mediata celular a corpului uman. Ceaiul joaca un rol important in imbunatatirea microflorei intestinale benefice, precum si in asigurarea imunitatii impotriva tulburarilor intestinale si in protejarea membranelor celulare impotriva leziunilor oxidative. Atat infuziile de ceai verde, cat si ceaiul negru contin un numar de antioxidanti, in principal catechine care au proprietati anti-cancerigene, anti-mutagene si anti-tumorale.

Cu alte cuvinte, ceaiul te impiedica de boli cum ar fi cancerul, tensiunea arteriala ridicata si bolile cardiace, pe langa combaterea alergiilor si a infectiilor. Ceaiul are o putere magica pentru a pastra tineretea in tenul tau prin reducerea ridurilor si a tuturor celorlalte semne bruste de imbatranire.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura