Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Cadouri Dragi
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Fotocarte personalizata cu amintirile tale
155 lei
Brand
De vacanta, cu familia si copiii.
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Foloseste fotografiile personale si personalizeaza un model de fotocarte!

Alege modelul preferat, avem tematici diferite, cu design specific, potrivite pentru amintirile din vacantele pline de soare, pentru fotografiile cu primii pasi ai copilului sau pentru fotografii de la evenimentele din familie!

Intra in aplicatie si poti sa adaugi text, sa ii schimbi dimensiunea, fontul si culoarea. Foloseste  clipart-uri amuzante ca sa inveselesti fotografiile.  Poti sa salvezi si sa lucrezi in ritmul tau, pana folosesti cele mai potrivite fotografii.

Fotocartile au 2 variante de dimensiune ( patrat mic de 20x20 cm sau patrat mare de 25x25 cm) si de coperta :

- Hardcover, coperta este personalizata pe intreaga suprafata si este realizata din hartie fotografica plastifiata lucios pentru protectie.
- Softcover +Cotor piele eco, fata si spatele copertei sunt personalizate pe intreaga suprafata si au o textura moale. Cotorul este din imitatie de piele, iar culoarea o alegeti din mostrele disponibile.

Albumele foto sunt tiparite pe hartie fotografica de cea mai buna calitate (Kodak Endura) care are un aspect rigid si fin texturat, net superior hartiei obisnuite. Astfel, sunt rezistente, chiar si bebelusii pot sa le rasfoiasca iar paginile raman intacte.

Constituie un cadou plin de emotie, personalizat, pentru familia voastra, pentru mama, matusa sau bunica si tati.
Din Gura in Gura