Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Centru Esprit
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Masaj terapeutic Yumeiho
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Terapia Yumeiho

• Exista o legatura directa intre sanatatea coloanei vertebrale si cea a intregului corp uman.

• Pozitia dominanta a centrului de gravitatie a corpului poate afecta sanatatea direct prin probleme la articulatii sau prin probleme musculare, etc… si indirect prin probleme induse sirei spinarii – scolioza, lordoza, discopatie sau artroza vertebrala.

• Starea articulatiilor pelviene (sacroiliaca si coxofemurala) afecteaza sira spinarii si pozitia dominanta a centrului de gravitatie al corpului. In acest mod, pe langa suferintele din zona pelviana, se vor induce dereglaje functionale in intreg corpul. Aceste dereglari, genereaza in timp, suferinte cronice ale aparatului locomotor dar si boli grave ale organelor interne sau ale sistemelor nervos si circulator.

• Asimetrii ale oaselor coxale si pozitii anormale ale centrului de gravitatie pot induce schimbari vizibile in intregul corp: asimetrii ale fetei, ale membrelor superioare si inferioare, torax, suferinte in special pe una din partile corpului.

• Activitatea sistemului nervos vegetativ este influentata atat de sanatatea coloanei vertebrale cat si de pozitia dominanta a centrului de gravitatie; dereglarile functionale pot avea loc fara identificarea cauzelor prin investigatii clinice.

• In cele mai multe cazuri, terapia Yumeiho se aplica doar sub supraveghere medicala, astfel incat este necesara colaborarea cu medicul personal al pacientului.

www.centru-esprit.ro
Din Gura in Gura