Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Cabana Balu
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cazare in Cabana Harghita, din Harghita-Bai
50 lei
Brand
3 stele
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pensiunea "Cabana Harghita" ofera conditii optime pentru cazarea a 41 de persoane, repartizate in 5 camere cu paturi matrimoniale, 4 camere cu 2 paturi si 9 camere cu 3 paturi. Fiecare camera este dotata cu baie proprie si televizor.

Parcul de aventuri Balu, ofera atat celor mici, cat si adultilor momente extrem de palpitante. Va oferim posibilitatea de a participa la activitatile ciobanului de la stana. Iar ziua o puteti incheia cu un pahar de vin fiert langa  focul de tabara.

Pentru confortul si relaxarea Dvs., pensiunea dispune de bar de zi, restaurant, sauna, parcare pazita, teren de joaca pentru copii precum si de un salon utilat cu televizor, sistem hi-fi si alte modalitati de recreere. Pensiunea "Cabana Harghita" ofera posibilitatea conectarii gratuite la internet (wireless internet).

In restaurantul pensiunii cu o capacitate de 40 de locuri, puteti savura mancaruri traditionale ardelenesti, dar la solicitarea clientilor putem alcatui orice fel de meniu.

In sala mare a pensiunii, care este amenajat cu mobilier rustic, va stam la dispozitie pentru organizarea diverselor evenimente de familie: nunti, botezuri, aniversari, ocazii speciale, mese de afaceri sau intruniri, cursuri organizate de societati comerciale sau institutii, pana la 150 de persoane.

Situata la o altitudine de aproximativ 1350 m, statiunea Harghita Bai este un adevarat "paradis" pentru schiori, fiind perfecta pentru practicarea sporturilor de iarna de orice gen, satisfa cand preferintele tuturor: schi alpin, schi fond, sanius , snowboarding, plimbari cu sania trasÄa de cai sau cu snowmobile.

Traseele turistice si mofetele sunt atractiile verii, oferind senzatii de neuitat.

La inceputul secolului al XIX.-lea au fost descoperite solfatarele cu gaze sulfuroase. Cele doua mofete solfatariene si cu ape carbogazoase cu o compozitie chimica diferita, creeaza posibilitatea unor tratamente variate, in cura interna si externa.

In cura interna apele de aici se folosesc in boli de inima si ale sistemului circulator, respectiv in inflamatii cronice.

Totodata imprejurimile sunt favorabile practicarii motocrossului, ciclismului si pe traseele marcate pentru turisti, iubitorii de drumetii pot admira peisaje deosebit de pitoresti. Este posibilitate de a inchiria ATV-uri si echipamente Paintball.
Din Gura in Gura