Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Cabana Balu

0728.542.542,

Despre noi

Trimite mesaj
Pensiunea "Cabana Balu" ofera conditii optime pentru cazarea a 48 de persoane, repartizate in 5 camere cu paturi matrimoniale, 9 camere cu 2 paturi , 7 camere cu 3 paturi si 1 camera cu 4 paturi. Fiecare camera este dotata cu baie proprie si televizor.

Parcul de aventuri Balu, ofera atat celor mici, cat si adultilor momente extrem de palpitante. Alte posibilitati de distractie, paint ball, tras cu arcul, inchiriere biciclete si atv-uri. In localitatea Harghita Bai sunt 3 pirti de schi, unul chiar linga caba Balu. Este posibilitate de a inchiria schiuri,snowboarduri si sanii. Iar ziua o puteti incheia cu un pahar de vin fiert langa focul de tabara.

Pentru confortul si relaxarea Dvs., pensiunea dispune de bar de zi, restaurant, sauna, parcare pazita, teren de joaca pentru copii precum si de un salon utilat cu televizor, sistem hi-fi si alte modalitati de recreere. Pensiunea "Cabana Balu" ofera posibilitatea conectarii gratuite la internet(wireless internet).

In restaurantul pensiunii cu o capacitate de 40 de locuri, puteti savura mancaruri traditionale ardelenesti, dar la solicitarea clientilor putem alcatui orice fel de meniu.

In sala mare a pensiunii, care este amenajat cu mobilier rustic, va stam la dispozitie pentru organizarea diverselor evenimente de familie: nunti, botezuri, aniversari, ocazii speciale, mese de afaceri sau intruniri, cursuri organizate de societati comerciale sau institutii, pana la 150 de persoane.
Produse si servicii:
servicii turism, cazare, masa servita, parc de aventura Balu
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2006

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Cabana Balu
Persoana de contact: Kristaly Peter
Adresa: Harghita Bai, Nr. 59
Localitate: Harghita Bai
Judet: Harghita
Telefon: 0728.542.542
Website: http://www.balupark.com