Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Instalatii sanitare si amenajari interioare
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Instalatii sanitare

Fie ca aveti nevoie de schimbarea unei chiuvete, de reamenajarea unei bucatarii sau dotarea completa cu instalatii sanitare a unei case sau apartament, Arambasa Instal Construct va sta la dispozitie.
Instalatii de bucatarii, înlocuirea robinetelor, chiuvete, spalatoare pentru vase.

Instalatii termice

Montaj si comercializare instalatii termice complete ce cuprind: microcentrale, centrale termice, radiatoare, boilere, sisteme incalzire pardoseala, aer conditionat, ventilatoare, etc.

Amenajari interioare

Realizam montari de faianta, gresie, parchet, tapet, compartimentari rigips, zugraveli si finisaje, etc.
Calitate, seriozitate si promtitudine sunt caracteristicile dupa care ne conducem afacerea si va invitam sa descoperiti mai multe despre ofertele noastre in cadrul meniurilor acestui site.

Constructii

Compania noastra executa constructii la rosu sau la cheie si amenajari interioare si exterioare complexe de cladiri, case/vile, spatii pentru birouri, complexe comerciale la cele mai inalte standarde de calitate si cele mai avantajoase preturi.
Oferim o gama larga de produse si servicii, servicii prin care specialistilor nostri experimentati vor realiza un proiect perfect. In urma anilor petrectuti in domeniul amenajarilor si constructiilor cu gandul la satisfacerea tuturor exigentelor si cerintelor dumneavoastra ne-am concentrat atentia si resursele in directia calitatii, a lucrului bine facut si a garantiei produselor si serviciilor oferite .

Servicii oferite

Terasamente, excavatii, fundatii, decopertari, strat vegetal, nivelare terenuri, compactari, transportul si depozitarea materialelor rezultate in urma activitatiilor de excavare, pamant pentru umplutura si strat vegetal, transport balast, transport moloz, transport nisip, transport pietris, livrari betoane, transport agabaritic.
Din Gura in Gura