Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Buzzdeal.ro

0767261859,

Despre noi

Trimite mesaj
Dupa 7 ani in care a crescut in fiecare zi mai sanatoasa, mai frumoasa si a invatat sa vorbeasca BIO, Life Care trece in 2012 intr-o noua era BIO, una a sanatatii, prosperitatii si implinirii.

Life Care a inceput 2012 intr-o forma sanatoasa, impreuna cu noul CEO Life Care, Romulus Sirbu, cu 16 ani de experienta in Direct sales, din care 7 ani in strainatate.

Omul potrivit la locul potrivit oferit de posibilitatea autoselectiei, o viziune care inspira, un scop ambitios si o echipa dedicata si hotarata sa transforme un vis frumos in realitate, au devenit elementele cheie ale succesului pentru noua lume oferita de Life Care impreuna cu noul CEO, Romulus Sirbu.

In februarie 2012 a fost lansat noul catalog Life Care, avand-o ca BIO Ambasador pe Florentina Opris, vedeta Prima TV, care de 7 ani promoveaza stilul de viata sanatos in cadrul emisiunii ,,Sport, dieta si o vedeta’’. Life Care impreuna cu Florentina isi propun sa descopere si sa ne dezvaluie secretele care ne prelungesc viata.

Peste 60.000 de Parteneri independenti, consilieri de stil de viata sanatos, s-au alaturat deja VIZIUNII Life Care, aceea de a contribui la o lume mai buna, ajutand cat mai multi oameni sa devina constienti de potentialul lor si apoi ajutandu-i sa il atinga.

MISIUNEA Life Care este aceea de a crea cea mai mare organizatie internationala unde oricine poate deveni in acelasi timp sanatos, prosper si cu satisfactia contributiei la o viata mai buna pentru cei apropiati lui!

Iar VALORILE comune sunt: LIBERTATE pentru construirea PROPRIEI afaceri, PASIUNE pentru a te bucura de ceea ce faci si sa faci cu placere si RESPECT pentru tine in primul rand, pentru cei din jur si pentru ceea ce faci, iar ele stau la baza echilibrului pe care il da o viata implinita!
Produse si servicii:
produse bio
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Buzzdeal.ro
Persoana de contact: Sava Marian-bogdan
Adresa: Str.Sg.Iriceanu Ion Nr. 12, Bl.157, Ap.10
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0767261859
Website: http://www.buzzdeal.ro