Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Servicii debitare burete

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Debitarea standard se face in placi de 1 ,2,3,4,5 si  10 cm grosime, lungime 200 cm, latime 100 cm si latimile mai mari, gasiti la produse toate dimensiunile pe care le comercializam.

Daca se doreste o grosime  si mai mare se pot suprapune doua sau mai multe placi deoarece nu aluneca si fiind introduse intr-o husa nu exista riscul sa se deplaseze in timpul utilizarii. (suplimentar se poate aplica un pic de adeziv pt mai multa siguranta)

Debitarea produsului o putem face si la cererea clientului in functie de nevoile sale, in limita posibilitatilor! Si numai la cantitati mai mari de 3 - 4 mc pentru debitare atipica pretul poate fi majorat cu pana la 10% deoarece apar si pierderi tehnologice semnificative.

Livrarea se face in principiu la magazinele noastre, dar in functie de cerinte putem asigura si transportul produsului la beneficiar, costul transportului nefiind inclus in pret.

Livrarea se poate face si in cantitati mici (la bucata) oriunde in tara prin intermediul firmelor de curierat rapid, noi lucram cel mai frecvent si cu rezultate foarte bune cu Fan Curier.

Transportul nu este inclus in pret!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura