Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Bulgaria Invest
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Apartamente noi de lux in Complex Sunny Beach
993636 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Situat intre faimoasele statiuni Sunny Beach si St. Vlas, Gallery Suites este un complex de lux, format din garsoniere si apartamente de doua camere. La o distanta de doar 150 de metri de plaja, este locul ideal pentru a va relaxa, iar magazinele, restaurantele si cluburile de noapte, aflate la 7 minute de mers pe jos, va vor satisface toate gusturile in materie de distractie.

Inconjurata de lux si datorita renumelui, aceasta zona se dezvolta intr-un ritm alert. In apropierea acestui complex, primaria va demara constructia unui parc nou si a unui shopping center.

De-a lungul timpului pictori celebri au imortalizat panorama litoralului bulgaresc. Lucrarile lor vor fi  zugravite in holul si pe coridoarele cladirii Gallery Suites. Pentru iubitorii de arta, acesta este un prilej minunat sa isi delecteze ochii cu unele dintre cele mai reusite picturi. Pe acoperisul cladirii se va afla un jacuzzi si un cocktail lounge, pe care locatarii le vor putea folosi oricand, gratuit.

Pentru a petrece o noapte in cluburile, restaurantele sau discotecile din Sunny Beach, este eficient si ieftin sa luati autobuzul, care in 10 minute va va lasa fix in centrul statiunii.

Contactati-ne acum la nisipurildeaur@gmail.com sau la telefon 0721.474.777 pentru a obtine o reducere de 2 ori a comisionului pentru apartamentele din acest nou complex.

Dotarile complexului:

- fiecare apartament are propriul balcon cu vedere la piscina

- piscina si loc de joaca pentru copii

- bar care deserveste piscina si gradina verde

- bar - restaurant

- spatii verzi

- jacuzzi si cocktail lounge pe acoperisul complexului

- vedere panoramica a marii de pe acoperisul complexului

Preturile garsonierelor noi de lux (34 mp)
din acest complex sunt de 28.330 eur.

Este vandut in proportie de 80%, si se vor vinde toate apartamentele cel mai probabil inainte de sfarsitul lunii martie.
Din Gura in Gura