Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Budulusii Trans

0765519039,

Despre noi

Trimite mesaj
Suntem o companie in continua dezvoltare si suntem deschisi catre orice propunere de colaborare in realizarea diferitelor proiecte.

Firma transport balast, nisip, agregate de balastiera, agregate de cariera, pietris, pamant, moloz, avem o experienta in executarea lucrarilor de excavatii, si demolari civile, precum si pentru inchirierea utilajelor si a mijloacelor de transport agregate de balastiera si cariera, transport balast, transport nisip, transport agregate, transport refuz de ciur, transport pietris, transport nisip constructii.

Transportam balast pentru umplutura , balast pentru prepararea betonului, mai avem posibilitatea de a transporta un balast ideal pentru plansee, grinzi si centuri din pietris cu nisip amestecate de cea mai buna calitate toate sant spalate prin statie de agregate. Nisip pentru tencuit mai fin cu o granulatie de 0-2 si nisip mai dur pentru zidit si turnat sapa, cu o granulatie de 0-4.

Pietrisul si refuz de ciur se poate folosi si la ornamentarea spatiilor libere din curte acesta fiind curat si spalat sau se mai poate folosi la umplerea fundatiilor si spatiilor dintre peretii fundatiei si pamant pentru a proteja fundatia, refuzul de ciur se mai poate folosi si pentru platforme si drumuri fiind la un pret mai mic ca si piatra concasata.
Produse si servicii:
prestari servicii transport autobasculanta 8x4
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Budulusii Trans
Persoana de contact: Constantin Marian
Adresa: Str. Micsunelelor
Localitate: Dragomiresti Vale
Judet: Ilfov
Telefon: 0765519039