Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Bucuria Vest Srl

Viata e mai dulce...
0213695722, 0769678146

Despre noi

Trimite mesaj
Marca comerciala „Bucuria” cu o varietatea enorma de denumiri de dulciuri a devenit demult, alaturi de vinurile moldovenesti, un simbol specific al Moldovei. Astazi o reprezinta cea mai mare intreprindere producatoare de produse de cofetarie din republica. De mai bine de sase decenii „Bucuria” S.A. aduce bucurie copiilor si maturilor, indreptatind intru totul sloganul – „viata e mai dulce...”

SC “Bucuria Vest” SRL, reprezentantul oficial al "Bucuria" SA in Romania, vine in intampinarea clientilor cu o gama larga de peste 250 de denumiri de produse Bucuria exceptionale ambalate in stil modern si original: drops-uri, bomboane, jeleuri, caramele, sufleuri, drajeuri, tablete de ciocolata, napolitane, biscuiti, torturi de ciocolata etc.

Toate produsele sunt fabricate din materii prime de origine naturala: boabe de cacao, unt de cacao, uleiuri si arome de menta, salvie, brad alb, trandafir, talas de cocos, miere de albine, nuci, pectina, piure de mere, diferite fructe, etc.
Produse si servicii:
drops, bomboane, jeleuri, caramele, sufleuri, drajeuri, tablete de ciocolata, napolitane, biscuiti, tort de ciocolata, produse fabricate din materii prime de origine naturala
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2008

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Bucuria Vest Srl
Persoana de contact: Barsa Alexandru
Adresa: Soseaua de Centura 2, Depozit C-20
Localitate: Stefanestii De Jos
Judet: Ilfov
Telefon: 0213695722
Telefon mobil: 0769678146
Fax: 0213695721