Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Baenninger Systeme Romania

Pentru instalatii durabile
0262220329, 0722159933

Despre noi

Trimite mesaj
Infiintata in anul 2002, ca agentie pentru Romania a firmelor germane Baenninger Kunststoff Produkte si ASV Stuebbe, BAENNINGER STUEBBE ROMANIA va ofera gama completa de fitinguri si tubulatura din materiale termoplastice, indiferent de domeniul Dvs. de activitate: infrastructura-alimentari su apa sau gaze, instalatii in constructii, instalatii in industrie.

Avand ca furnizori firme de prestigiu, lideri de piata in domeniile lor, firma noastra si-a format portofoliul de produse avand in principal in vedere calitatea ireprosabila si durabilitatea lor.

Produsele pe care vi le oferim au inglobate tehnologii si materiale de ultima generatie, asigurand, la standardele cele mai inalte rapiditatea in montare, siguranta in functionare precum si protectia mediului si economia de energie.

Furnizorii nostri sunt certificati conform standardelor ISO 9000 si ISO 14000, deasemena produsele noastre sunt certificate de institutii de prestigiu ca si: TUV, DVGW, KTW, KIWA, IIP.

Deasemenea au fost obtinute agrementele tehnice si avizele necesare comercializarii lor in Romania.

Promovand ca filozofie de afaceri stabilitatea si parteneriatele de durata cu clientii nostri si ca si principale argumente: gama completa de produse pentru domeniile acoperite, livrari rapide din stoc oriunde in tara in 24 de ore si nu in ultimul rand o echipa de vanzari experimentata capabila sa va ofere cea mai buna solutie la un raport calitate/pret corect, BAENNINGER SYSTEME ROMANIA reprezinta partenerul Dvs. de incredere in realizarea retelelor de tubulatura din materiale termoplastice pentru fluide sub presiune.

Indiferent de modul de imbinare ales: mecanic, sudura cap la cap sau electrofuziune, va oferim fitingurile necesare pentru imbinari sigure si rapide cu presiuni de lucru pana la 16 bari.

Va asteptam !
Produse si servicii:
Tevi si fitinguri din HDPE, PPR, UPVC, PVC KG Robineti,hidranti si fitinguri din fonta Aparate pentru sudare termoplastice prin electrofuziune si cap-cap
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2002

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Baenninger Systeme Romania
Persoana de contact: Miclea Marius
Adresa: B-dul Bucuresti, Nr. 61-63
Localitate: Baia Mare
Judet: Maramures
Telefon: 0262220329
Telefon mobil: 0722159933
Fax: 0262220319
Website: http://www.bsr.ro