Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Business_Services & Partners

0039 0371942304, 0039 3457101744

Despre noi

Trimite mesaj
Oferta firmei noatre Business_Services&Partners cuprinde servicii, solutii deja provate cu mari satisfactii, furnizandu-va solutii si servicii la 360 grade de la proiectare de sisteme si pana la cea de retea, raspunzand la exigentele ITC, tinand cont de o moderna administrare.

Proiectam, dezvoltam si gestim sisteme si solutii in urmatoarele ramuri: Secretariat personalizat, secretariat virtual (chiar si outlying/periferic), inchirieri uficii cu destinatie personalizzata, conferinte, reuniuni de lucru, organizare de evenimente cu alegerea locatiei si catering pana la facility management.

Ne ocupam de pregatirea si prenotare standurilor, hotelurilor, conferintelor, pranzuri de afaceri, atat in Italia cat si in Romania.

Oferim solutii si modalitati de lucru, incercand sa ne alaturam si sa simplificam Sart-up-ul Clientului pana la o lunga colaborare/conlucrare in baza necesitatii si al bugetului, cautand serviciul cel mai adaptat exigentelor acestuia.

In colaborare cu renumite firme italiane gestim proiectul de la un timp scurt pana la un intreg ciclu de viata.

In baza experientei noaste in acest sector si a capacitatii de gestiune a necesitatilor Clientului, avem posibilitatea de a propune solutii tehnologice avansate prin un rapid avant al serviciilor nostre cu obiectivul reducerii costurilor, dand calitate serviciilor cautand o collaborare in mod armonios si calm.

Clienti nostrii sunt firme/manageri/professionisti din orice sector de munca operativ.

Proiectul nostru se propune ca o chiamare spre deschiderea unor colaborari intre firme si diversi professionisti din orice sector dandu-le posibilitatea intermedierii diverselor afaceri in orasele Italiei, o tara multiculturala deschisa afacerilor internazionale.

Ne propunem o colaborare, operand si intermediind servicii chiar si pentru firmele/professionisti din afara teritoriuli Italiei. Suntem promti de a ne alatura diverselor chemari si cereri, oferindu-va cu profesionalitatea nostra servicii adaptate cererilor Vostre.
Produse si servicii:
serviciu de secretariat, traduceri si interpretare, recepitie, oficii, consulenta de marketing si comunicare, organizare de standuri pentru targuri si expozitii, facility management
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Europa Centrala/Est
Nr angajati:
51-100
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2000

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Business_Services & Partners
Persoana de contact: Catalina Mihai
Adresa: Via Borgo Adda, 18
Localitate: Lodi/italy
Judet: -
Telefon: 0039 0371942304
Telefon mobil: 0039 3457101744
Fax: 0039 0371942304
Website: http://www.bs-partners.eu