Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Brc Company Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Mobilier la comanda
Brand
Mobila-brc
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Obiectul principal de activitate al firmei noastre este productia de mobilier din pal melaminat, din MDF infoliat, din MDF lacuit, PAL melaminat lacuit. Materia prima de baza este pal melaminat import Germania, Austria si Romania.

Bordurile / canturile folosite sunt de tip ABS. Calitatea mobilierului este data de feronerie, certificata dupa standardele europene.

Noi preferam BLUM Austria, HETTICH Germania, Teko Italia. etc recunoscute de specialisti ca fiind dintre cele mai bune in domeniu.

Ca accesorii, ne preocupam sa utilizam cele mai functionale si profesionale produse optand pentru HAFELE Germania, Bulm  si INOXA Italia.

Din 2002 pina in prezent am format o echipa tanara cu multa experienta in domeniul mobilierului la comanda si am reusit sa satisfacem cele mai rafinate gusturi si cei mai pretentiosi clienti.

Daca doriti o oferta de pret pentru un proiect sau schita concepute de dumneavoastra, va rugam sa trimiteti la urmatoarea adresa de email.

Este posibil sa nu raspundem email-urilor care nu au date de contact inclusiv numar de telefon. Raspunsul il veti primi prin email sau telefonic.
Din Gura in Gura