Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Quality is never an accident;

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Decontaminare bombe neexplodate (UXO)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Brantax
Out Of stock
Descriere
In etapele dezvoltarii unui parc fotovoltaic o importanta deosebita se acorda etapei de decontaminare a terenului de posibile bombe ramase neexplodate din primul si al II-lea razboi mondial. Accidental sau urmare a unor investigatii programate s-au gasit astfel de bombe pe numeroase locatii din Romania.

Experienta acumulata pe situri industriale, civile si militare din Romania si strainatate ne recomanda ca buni parteneri in astfel de proiecte. Echipamentul utilizat este de inalta tehnologie si permite inregistrarea datelor masurate pe 4 canale. Inregistrarea datelor este necesara pentru a evita cat mai mult posibil eroarea umana si a permite procesarea computerizata a datelor.

Etapele recomandate:

- scanarea geofizica a terenului
- procesarea si interpretarea datelor, harta cu anomalii
- localizarea si extractia obiectelor metalice semnalate
- rescanarea si emiterea raportului de decontaminare

Observatii suplimentare:

Investigatiile geofizice pun in evidenta componenta metalica (feroasa si neferoasa) a unui obiect ingropat. Nu exista metoda de discriminare intre un obiect metalic cu explozibil si obiect metalic fara explozibil.

Se recomanda ca investigatiile geofizice sa se efectueze inainte de orice alte operatiuni de teren - decoretare, tasare, depozitare echipamente si utilaje.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura