Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Brandart Romania
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cercetare documentara si inregistrarea la OSIM
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
In aceasta etapa BrandArt va face toate demersurile necesare inregistrarii in vederea realizarii protectiei unui produs creativ la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci.

Datorita numarului mare de protectii si variabilelor pe care le implica o astfel de procedura, va punem la dispozitie caile cele mai simple si in mod evident cele mai accesibile financiar pentru a putea obtine fara complicatii o marca de inregistrare.

Tinand cont de complexitatea procesului de cercetare-inregistrare, consilierul nostru in proprietate intelectuala va va pune la dispozitie toate informatiile de care aveti nevoie scutindu-va de probleme sau situatii nedorite generate de sistemul birocratic care functioneaza in acest moment in aparatul de stat.

Poate ca aveti deja un logo aflat in situatia nefericita de a nu fi protejat la OSIM sau care a fost protejat cu vicii de acoperire ceea ce implica mari probleme. Studierea documentatiei aferente ne ofera posibilitatea de a identifica cele mai bune metode a a putea sa il protejati sau sa-i extindeti protectia.

Dealungul timpului am rezolvat si probleme de ordin juridic generate de avizele de refuz sau opozitiile la marcile depuse in vederea inregistrarii.

Buna cunoastere a problematicii au oferit clientilor nostri posibilitatea de a-si vedea eforturile incununate de succes.
http://www.brandart.ro/portofoliu
Din Gura in Gura