Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Impreuna cantarim viitorul

Membru Bizoo de 17 ani.
4.50
4 stars: Foarte bun
2 pareri

Sistem POS All-in-One, Posbank, Anyshop E2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6705 lei Lei
Brand
ANYSHOP E2
Out Of stock
Descriere
Sistem POS all in one, Touchscreen de la Posbank, model Anyshop E2 cu ecran de 15", memorie 4GB RAM si un spatiu generos de stocare cu 120GB SSD este compatibil cu sistem de operare Windows.

Solutia versatila, stilata si mai ales potrivita pentru HoReCA & Retail este dedicata clientilor ce necesita solutii customizabile, oferind instalare flexibila, conectivitate imbunatatita, performante puternice si design avansat.
Se poate conecta direct la alte echipamente de retail precum: scanner de coduri de bare, imprimanta fiscala, sertar de bani sau cantar digital si este compatibil cu programe de gestiune complexe.
Ecranul touch de 15”, robust si compact prin forma sa, permite utilizatorilor o suprafata de vizualizare mai mare, oferind noi oportunitati de interactiune pentru client.

Procesorul de noua generatie Intel Core i5, sustine performantele exigente ale celor mai complexe aplicatii software din domeniul Retail sau Horeca.

Caracteristici:

Ecran: display 15″ TFT LED backlight
Senzor: touchscreen capacitiv PCAP
Rezolutie: 1024 x 768px
Luminozitate: 250 cd/mp
Processor: Intel Core i5 2540M
Memorie: standard 2 GB DDR3
Mediu stocare: Standard SSD 64GB
Porturi USB: 6
Retea: 1 x RJ45 Gigabit Ethernet
Temperatura operare: -0C - 40C

POSBANK este furnizorul global de solutii din punctele de vanzare POS (Point of Sale), cu peste 200 de clienti in peste 80 de tari. Bazandu-se pe inginerie cu focus pe clienti dar si cu multi ani de experienta, POSBANK ofera terminal POS, monitor cu ecran tactil (touchscreen), imprimanta POS, software periferic si POS pentru industriiile HORECA si RETAIL (comertului cu amanuntul). Posbank se concentreaza mai mult pe solutii inovatoare POS si solutii personalizate care raspund nevoilor specifice ale clientilor globali. Ca principal furnizor de solutii POS, Posbank ii ajuta pe clienti sa reuseasca in afacerile lor oferind cele mai bune produse si servicii din clasa sa de produse.

DESIGN impresionant, modern si compact aduce imbunatatiri imaginii de brand a clientului. CONSTRUCTIE MODULARA pentru instalare rapida, mentenanta si upgradare facila, cu economie de timp si costuri. CALITATE, fiabilitate si performante tehnice ridicate - procesoare si componente superioare, tehnologie de ultima ora. INTERFATA client facila - rapiditate in operare, gestionare eficienta a businessului.

GARANTIE 24 de luni cu posibilitatea de extindere garantiei la 3 ani.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura