Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Born2succeed Consulting

0752120826,

Despre noi

Trimite mesaj
Valorile de Baza pe care le impartasim la BodyShape Transformation Centre, astfel incat sa iti poti atinge obiectivele si sa duci o viata mai fericita.

1. Iubeste-te pe tine insati

Poate suna egoist, insa nu este. La centrul nostru de transformare invatam femeile ca prin a-si face timp sa aiba grija de sanatatea lor & sa fie mai puternice, de fapt ii ajuta pe cei dragi lor.

Daca ai o familie de care sa ai grija, o afacere de condus sau pur si simplu anumite obiective individuale pe care vrei sa le atingi, e absolut obligatoriu sa ai grija de tine in primul rand.

Pentru ca in acea stare in care te respecti si te iubesti pe tine mai intai, poti da mai mult oamenilor din jur, si tuturor celor care conteaza in viata ta.

2. Poti obtine MULT mai mult decat crezi

Observam lucrul acesta in fiecare saptamana.

Cand o clienta in sfarsit atinge un nou record de performanta in fitness sau cand pur si simplu face prima ei flotare, entuziasmul din ochii sai ma atinge la suflet.

E intr-adevar extraordinar sa observi oamenii depasindu-si barierele mentale si extinzandu-si increderea asupra a ceea ce cred ca e posibil.

Cand te auto-depasesti, obtii mai multa incredere in tine sa treci peste orice obstacole si sa iti setezi noi tinte, si mai inalte. Asa iti cresti increderea in propriile forte. In fitness sau in viata.


3. Cu totii avem nevoie de sprijin

Nimeni nu reuseste nimic demn de mentionat fara ajutorul celorlalti.

De la atleti olimpici pana la antreprenori de top toti au avut nevoie de ajutor sa ajunga acolo unde sunt astazi. Au avut sustinerea unei echipe.

De aceea trainingurile noastre in echipa se desfasoara in cu totul alt fel decat in alte locuri.

Noi nu tinem clase de grup sau sesiuni de aerobic. Noi oferim beneficiile Personal Training in grupuri mici, unde nivelul de camaraderie dintre Bodyshapers trebuie experimentat pentru a fi crezut.

De la a bate palma, pana la incurajarile pe care si le dau intre ele si atmosfera motivationala toate acestea sunt intr-adevar aspecte unice ale experientei din cadrul Bodyshape.

In cadrul traingurilor in echipa, ne schimbam focusul de la propriul persoana, catre a-i incuraja pe ceilalti, chiar daca este vorba doar de un zambet. Am creat un trib motivational, un grup de suport unde se leaga prietenii si noi conexiuni.


4. Ceea ce simti conteaza mult mai mult decat cum arati

Toata lumea vrea sa scada cateva kg in greutate, sa piarda centimetri si sa se simta mai comfortabil uitandu-se in oglinda, cu siguranta.

Si nu este absolut NIMIC in neregula cu acest lucru dimpotriva.
Ai dreptul sa te simti bine in propria piele

Insa unde abordarea noastra difera este ca ii ajutam pe cei care ne trec pragul sa se simta mai bine in propria piele ACUM.

Nu trebuie sa astepti pana cand ai corpul perfect pentru a-ti da voie sa te simti bine.

De fapt, daca incepi sa te simti bine acum, rezultatele in plan fizic apar mult mai rapid.

Ironic, dar adevarat.

Nu trebuie sa arati bine ca sa te simti bine.

Trebuie de fapt sa te simti bine pentru a arata bine.
Produse si servicii:
fitness
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2014

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Born2succeed Consulting
Persoana de contact: Vasile Lorena
Adresa: Eufrosin Poteca, Nr. 42 A
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0752120826