Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Facem termometrul sa zambeasca

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cos de fum dublu perete inox - inox

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Sistemele de cosuri de fum DP sunt formate din doua canale, tubulaturi cu grosimea peretelui de 0,5 mm pentru cosuri cu diametrul interior mai mic de 400 mm si 0,8 mm pentru cosuri cu diametrul mai mare de 400mm, sudate continuu pe generatoare cu masina automata WIG, iar intre cele doua tubulaturi este introdusa vata minerala bazaltica cu densitatea de 80 kg/mc si conductivitate termica 0,036 W/mK.

Grosimea acestei izolatii termice din vata minerala bazaltica este de 40 mm.

Diametrele interioare disponibile pentru cosurile de fum sunt : 80; 100; 120; 150; 160; 180; 225; 200; 250; 300; 350; 400; 450; 500; 550 si 600 .

Rezemarea se poate face in doua feluri :
- direct pe o fundatie de beton ;
- pe un suport de descarcare prins de zidul constructiei.

Montajul se poate face atat in interiorul constructiei cat si in exteriorul constructiei.

Fiecare componenta are mufe speciale iar imbinarea lor este asigurata cu un colier special. Condensul format, care se acumuleaza in capacul de condensatie, trebuie evacuat respectandu-se legislatia in vigoare cu privire la protectia mediului.

In cazul in care cosul trece pe langa materiale combustibile (acoperis sau pereti din lemn), trebuie mentinuta o distanta minima fata de acestea .

Datorita materialului folosit (otel inoxidabil), aceste tipuri de cosuri au o durata de viata mare si o intretinere usoara.

Fiecare cos trebuie sa fie prevazut cu o gura de vizitare in vederea inspectarii si curatirii in concordanta cu un program specific, in functie de tipul de combustibil folosit.

Curatirea trebuie facuta cel putin o data pe an de catre o firma specializata.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura