Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Sc Turism Covasna Sa

0267/340825,

Despre noi

Trimite mesaj
SC Turism Covasna SA este una dintre principalele societati de turism balnear din Romania, fiind binecunoscuta eficienta tratamentului balnear cardiovascular prestat in baza proprie de tratament.

Complexul balnear al SC Turism Covasna SA este alcătuit din hotelurile Covasna***, Cerbul*** și Caprioara*** Superior, cu structuri de alimentație publica la categoria 3 stele și bază de tratament proprie. Astfel societatea detine o capacitate de 777 de locuri capacitate de cazare, fiind cel mai mare complex hotelier din stațiunea Covasna, recunoscut pentru serviciile diversificate oferite turiștilor si calitatea tratamentului balnear datorata asezarii centrale, direct pe sursele de gaz mofetic si ape minerale.

Stațiunea Covasna este una dintre cele mai importante stațiuni balneoclimaterice din țară.

Stațiunea Covasna beneficiează de resurse turistice importante numărandu-se printre stațiuni cu caracter unic, datorită bogăţiei sale in resurse naturale care sunt utilizate de caţiva decenii in prevenirea şi tratarea bolilor sistemului cardiovascular.

Varietatea de resurse a apelor minerale, mofetele (emanaţiile de CO2), aerul curat şi peisajul pitoresc dau posibilitate turismului de sănătate.

Societatea Turism Covasna vine in intampinarea Dumneavoastra cu mai multe pachete de oferte speciale pentru o vacanta de vis. Vizitati pagina de Oferte si alegeti-va pachetul care vi se potriveste!
Produse si servicii:
baza de tratament, agrement, servicii turistice
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
51-100
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1991

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sc Turism Covasna Sa
Persoana de contact: Alexandru Mariana
Adresa: Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 1-2
Localitate: Covasna
Judet: Covasna
Telefon: 0267/340825