Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Blumaq. moving the world.

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Role rulare excavator Caterpillar

0 stars: 0.00 din 0 pareri

340 lei Lei
Brand
CAT, Volvo, Komatsu
Out Of stock
Descriere
Role rulare Excavator / Miniexcavator Komatsu / Caterpillar
Transmisie finala

Unitate finala este trenul de viteze finala, care este intre transmisia si la sol.
In echipamente grele si auto, aceasta este ansamblul osie si angrenajul diferential care permite rotile sau pinioanele cale de a transforma.

O unitate final este parte a unui sistem de transmisie a puterii intre diferential si arborele de antrenare. Functia sa este modificarea directiei deputerea transmisa de la arborele de antrenare prin nouazeci de grade la axele motorului. In plus, acesta ofera o reducere fixa intre viteza de arborele de antrenare si axul motor rotilor.

Unitatea de final este ultimul in setul de componente care ofera un cuplu la rotile motoare. Intr- un vehicul rutier, se incorporeaza diferential. Intr- un vehicul feroviar, aceasta include, uneori, echipamentul de mers inapoi. Exemplele includ auto- Schimbarea Gears RF 28 (folosit in multe din prima generatie diesel mai multe unitati de Ferate Britanice) [ 2 ] si RF 11 utilizate in trenul la clasa 03 si britanic British Rail Class 04 diesel locomotive de manevra.

Aceasta componenta are rolul de a mari raportul final de transmisie amplificand astfel momentul
motor transmis catre roti. De asemenea, transmisia finala are rolul de a micsora solicitarea organelor puntii motoare.

Transmisia finala are rolul de a transmite miscarea la rotile motrice si de a asigura, in acelasi timp, ultima demultiplicare a acestei miscari.

Transmisiile finale cu roti dintate:
- siple si duble
- cele simple sunt formate din doua roti ditate cilindrice si realizeaza o singura treapta de demultiplicare a miscarii.
- cele duble au in altuirea lor doua perechi de roti dintate si realizeaza doua trepte de demultiplicare.
Transmisia finala este practic motorul care pune in miscare cu ajutorul stelutei / rotii motrice senilele de metal sau calea de rulare. Fiecare transmisie finala monteaza din fabrica hidromotorul si la cerere la un pret promotional se poate livra si steluta cu suruburi si piulite. o transmisie finala livrata de noi vine insotita de certificat de garantie si conformitate. putem livra transmisii finale pentru miniexcavator, excavator, buldozer si incarcatoar frontal din urmatoarele marci.

Vindem din stoc sau pe baza de comanda transmisii finale, reductoare, motorase hidraulice de la transmisia
finala, en- drive, sprocket si componente din sistemul de rulare al utilajelor de constructii la preturi
accesibile. Numai la noi gasiti piese si ansamble originale, cat si produse After- market cu un raport calitate- pret imbatabil. Va putem oferi atat piese Noi cat si Second- hand SH. Oferim suport tehnic pentru identificarea corecta a pieselor necesare. Pentru cereri de oferta si comenzi nu ezitati sa ne contactati cu datele utilajului Dvs
Trimite mesaj
Din Gura in Gura