Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Bitelectronic
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Detector radar Cobra The XRS R10G
Brand
Cobra The XRS R10G
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cobra The XRS R10G asigura protectie totala si linistea mintii, cu noua tehnologie Super-Xtreme Range Superheterodyne™, detectand toate cele 15 benzi radar/laser cu ajutorul circuitului super-rapid de detectare.

Acest detector radar asigura distanta maxima de detectie si cei mai buni timpi de avertizare, chiar si pentru cele mai rapide pistoale radar in modul POP. Detectorul radar Cobra XRS R10G vine cu optiunea GPS locator, incorporata si cu subscrierea pe viata la baza de date AURA™, este o tehnologie bazata pe functia GPS, care avertizeaza conducatorul auto in legatura cu locatiile unde exista radare fixe sau camere de supraveghere, intersectii periculoase sau drumuri periculoase pe intreg teritoriul SUA si Canada.
Datorita conexiunii wireless IntelliLink™ si al optiunilor versatile de montare, conducatorul auto poate monta detectorul radar Cobra XRS R10G oriunde in masina, pentru ca detectia va ramane intacta si operarea cu acest dispozitiv , va fi mai discreta! Pur si simplu, Cobra XRS R10G, este cel mai bun detector pe care il puteati cumpara!

Functii & beneficii:
Easy-to-Install, Discrete, Main Radar/Laser Dectector Unit - Plasati unitatea principala a detectorului de radar in spatele oglinzii retrovizoare sau pe bord. Poate detecta benzile radar si laser indiferent de locul unde este montat, fie sub oglinda retrovizuare, fie pe bordul masinii. Pachetul detectorului radar contine cleme adezive pentru montarea facila si discreta a detectorului radar.

Spectre I Undetectable - imun la detectoarele de detectoare radar, datorita functiei sale Spectre I. (In Romania nu este nevoie sa aducem in discutie acest lucru, deoarece in Romania detectoarele radar sunt legale si nu se folosesc detectoare de detectoare radar!).

15-Band™ Detection - detecteaza 7 benzi radar, 6 benzi laser si 2 semnale diferite de alarma. Benzile radar includ: Banda X, K, KA, Super-Ka, KU, VG-2, Spectre I si Spectre IV+. Semnalele laser includ: LTI 20-20, Ultra Lyte, ProLaser,ProLaser III, Stalker LIDAR si Speedlaser. Cele doua semnale de alarma sunt Safety Alert si Strobe Alert .

Spectre Alert™ I/IV+ - avertizeaza conducatorul auto cand este in raza de supraveghere a unui detector de detectoare radar ce utilizeaza Spectre I/ IV+.
Frequency Display Mode - Super-fast CPU, aceasta functie determina frecventele benzii radar Ka si frecventele pistoalelor laser in nano secunde.
IntelliMute Pro - Senzori auto de viteza, care opresc automat unitatea facand detectorul nedetectabil de catre detectoarele de detectoare radar.

AURA™ Camera & Driving Database (inclusa) - este o tehnologie bazata pe functia GPS, care avertizeaza conducatorul auto in legatura cu locatiile unde exista radare fixe sau camere de supraveghere, intersectii periculoase sau drumuri periculoase din Nordul Americii. Baza de data Aura, este upgradata zilnic si ofera cea mai clara si reala acoperire a locatiilor cu probleme, din intreaga industrie, de pe teriotriul Americii de Nord.

Aceasta functie, optiunea GPS locator dar si subscrierea pe viata la baza de date Aura sunt functiile inovatoare ale modelului Cobra XRS R10G.IntelliScope™ - Aceasta tehnologie, ofera informatii despre directia locatiilor alertelor fixe in directia Dvs. de mers folosind functia de GPS locator.

Programmable Up to 1,000 Location Alerts - adaugati pana la 1000 de locatii cu avertizari statice, dupa preferinte! IntelliLink™ 2.4GHz Digital Wireless Remote System - Unitatatea de control a detectorului (display) vine in pachetul standard si cu un suport cu cleme interschimbabile care pot fi montate la AC sau parasolar (AC Vent Mounting Clip si Sunvisor mounting clip).

S-XRS™ Maximum Performance Technology - Noua tehnologie imbunatatita de detectie, Super-Xtreme Range Superheterodyne (S-XRS™), cu circuitul super-rapid de detectie, ofera distanta maxima de detectie si cea mai buna viteza de reactie chiar si pentru cele mai rapide pistoale radar in modul POP.
Din Gura in Gura
Alte Produse